Jaksity Kata és férje különváltak, de a karácsonyt együtt ünnepelték

Fotó: Zsigmond László/Life.hu -
karácsony család Jaksity Kata
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
22 év után döntött úgy Jaksity Kata és férje, hogy elválnak egymástól útjaik. Hiába élnek azonban külön, a karácsonyt egy családként ünnepelték a gyerekekkel.

Több mint 20 évig élt együtt Jaksity Kata és férje, de úgy döntöttek, külön folytatják tovább. Néhány héttel ezelőtt látott napvilágot a különválás híre, ami már nem az első válság a kapcsolatukban. 2011-ben is elváltak egyszer útjaik, de akkor másfél év után újra egymásra találtak, és megszületett a harmadik gyermekük. Most ismét külön élnek, de ennek ellenére a karácsonyt együtt töltötték.

Jaksity Kata és férje egy családként ünnepeltek Fotó: Zsigmond László/Life.hu

"A Karácsony nemcsak egy ünnep, nemcsak egy időszak, hanem érzés...a szeretetről, örömről, boldogságról, a családról, a család és szeretteink fontosságáról...És ez számomra annyira így van, hogy bár - mint azt a sajtó nem késlekedett félinformációk alapján megírni -

a férjemmel külön utakra tértünk, a Szentestét együtt töltöttük...

Minden napra jutott vendég bőséggel, még úgyis, hogy a nagy család majdnem felét betegség vagy épp külföldi tartózkodás miatt sajnos nélkülöznünk kellett..." - írta Facebook-oldalára a sztár.

Cindy Crawford lánya, Kaia Gerber nagyon dögös bikinibenhttp://www.life.hu/csalad/20161227-cindy-crawford-lanya-kaia-gerber-bikiniben.htmlEz ám a tökéletes génállomány: a sztárcsemete, Kaia Gerber istenien néz ki bikiniben, és ezt meg is mutatta Miamiban, a tengerparton. Család--Weisz Fanni karácsonykor sem látogatta meg családját http://www.life.hu/csalad/20161227-karacsonykor-sem-latogatta-meg-csaladjat-weisz-fanni.htmlWeisz Fanni elköltözött családjától, már több mint egy éve éle együtt barátával, aki a jelek szerint nincs jó hatással a siket modellre Fanni megszakította a kapcsolatot a családjával, a nagymamája temetésére sem ment el.Család--Szülők kontra szilveszter: kiütéses győzelem a vendégnek?http://www.life.hu/csalad/20161226-anyakent-szilveszterkor-buli-vagy-gyerekek.htmlAz anyáknak - és persze az apáknak - a szilveszter sem egyszerű történet. Ha el is jutnak egy igazi óévbúcsúztató partiba, az sem működhet úgy, mint régen. Ám az otthon töltött 31-e sem minden esetben olyan nyugodt, mint azt hinnénk. CsaládThinkstockBébibumm Hollywoodban - 2016-ban minden valamirevaló sztárnak gyermeke születetthttp://www.life.hu/csalad/20161222-2016-ban-szuletett-sztrababak.html2016-ban igazi bébibummcunami söpört végig Hollywoodon – annyi celebbaba született, hogy csak úgy kapkodtuk a fejünket. Az alábbiakban megpróbáltuk nagyjából összeszedni, mikor melyik sztárcsalád bővült 2016-ban. CsaládOrigoIstenes Bence helyes, és jól áll a kezében a babakocsihttp://www.life.hu/csalad/20161226-istenes-bence-musorvezeto-kezeben-jol-all-natan-babakocsija.htmlAhogy arról korábban a Life.hu beszámolt, Bence és Adél az ünnepek alatt Erdélybe és Németországba is ellátogattak, a sok karácsonyi ünnepség alatt pedig rendesen falatoztak is, ahogy illik. CsaládOrigoLajtai Kati gyönyörű üzenetet küldött rajongóinakhttp://www.life.hu/csalad/20161225-lajtai-kati-enekesno-gyonyoru-uzenetet-kuldott-rajongoinak.htmlLajtai Kati nyilvános közösségi oldalán tette közzé ünnepi üzenetét, melynek a Karácsonyi méladerű címet adta. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.