10000 kalóriát evett naponta, de eldöntötte, változtat az életén: 60 kilótól szabadult meg

Forrás: Instagram/obesetoabeast -
fogyás hajléktalan
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szülei kirakták őt otthonukból, így hajléktalanná vált Michael Bettis, aki korábban sem törődött az egészséges táplálkozással. 10.000 kalóriát evett naponta, folyamatosan gyorséttermekbe járt. Depressziós, sértett férfi volt, akit az öngyilkosság gondolata sem került el. Egy nap azonban úgy döntött, változtat az életén. Azóta a szerelem is rátalált.

Kövér és hajléktalan volt a most 32 éves Michael Bettis, aki korábban soha nem törődött azzal, hogy mit eszik. Naponta legalább 10.000 kalóriát vitt be a szervezetébe, többnyire gyorséttermekben étkezett. Dohányzott és rengeteget ivott, rossz szokásaival akkor sem hagyott fel, amikor a szülei kitagadták otthonról.

Michael Bettis naponta legalább 10.000 kalóriát vitt be a szervezetébe Forrás: Instagram/obesetoabeast

Hajléktalanként eleinte a kocsijában lakott, majd a barátainál húzta meg magát. Depressziós volt, túlsúlyos, és gyakran gondolt az öngyilkosságra is. Néha adódott alkalmi munkája, de többnyire a bizonytalanság és elkeseredettség uralta az életét. Egy nap azonban egy gyorsétteremben ülve elhatározta, hogy változtat a sorsán. "Azonnal leszoktam a dohányzásról, és felhagytam a hizlaló ételekkel is. Edzeni kezdtem, és friss zöldségeket ettem sovány húsokkal.

Michael Bettis mára már 60 kilótól szabadult meg Forrás: Instagram/obesetoabeast

Három hónap alatt le is adtam 38 kilót"

- mesélte a Daily Mailnek a férfi, akinek sikerült újra az irányítása alá vennie az életét. Összesen több mint 60 kilótól szabadult meg, és már több éve tartja a súlyát. Az egykor hajléktalan Michael a szerelem is rátalált: olyan hölggyel találkozott, aki szintén az edzés megszállottja. "Én egy teljesen más ember vagyok most. Tudom, hogy nem akarok újra kövér lenni, nem akarom, hogy az emberek másként bánjanak velem a súlyom miatt" - mondta a férfi, akinek párja sokat segít abban, hogy ne fogyjon el soha a kitartása.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.