Sarka Kata mindent megmutatott – csak egy szexi bikini takarta a testét

Sarka Kata BikiniBody
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sarka Kata egyből belecsapott a közepébe: év elején szexi bikinire vetkőzött.

Nagy valószínűséggel nem a mértéktelen falatozásról szólt Sarka Kata tavalyi karácsonya, ugyanis új év elején egy fotózás kedvéért

ledobta a textilt, és a nagykabátot falatnyi bikinire cserélte.

Közösségi oldalán beszámolt róla, hogy fantasztikus formát szeretne, ezért egy elég durva diétát követett az év első napjaiban. Nem volt túl őszinte a mosolya evés közben.

Most pedig az is kiderült, mi volt az oka az önmegtartóztatásnak. Egy bikinimárka arcaként fotózáson vett részt, amelyen ő maga volt a modell.

Tökéletes testén csak úgy tündököltek a szexi bikinik.

A dögös eseményről egy videót is közölt a válófélben lévő édesanya az Instagram-oldalán.

A kulisszák mögött... #origamibikini #bikini @origamibikiniofficial @bettinapohorelli

Kata Sarka (@katasarka) által közzétett videó,

Ennél szexibben nem is indulhatna a 2017-es év!

@origamibikiniofficial #shooting #2017

Kata Sarka (@katasarka) által közzétett fénykép,

Egy hónap lépcsőzés – ez a formás popsi titka?http://www.life.hu/ez-zsir/20161130-lepcsozes-egy-honapig-formas-popsi-titka.htmlMivel folyamatos diétázásban vagyok, nem volt bennem félsz, amikor elvállaltam a novemberi kihívást, ami a lift mellőzéséről és a lépcső használatáról szól. Íme, az én harmincnapos kihívásom. Ez Zsír!ThinkstockKiderült, mennyit híztak a villalakókhttp://www.life.hu/ez-zsir/20161123-kiderult-mennyit-hiztak-a-villalakok-bezartsaguk-alatt-tobben-sokkot-kaptak.htmlLassan 3 hónapja tart a Való Világ powered by Big Brother realityműsor, melyben a villalakók nap mint nap hódolnak az élvezeteknek. Finom falatok, italok és kevés mozgás – ez jellemzi a napi tevékenységüket, ami legtöbbjüknél a felszaladt kilók szábában is kiütközik. Ez Zsír!OrigoBárdos András felhagyott egészségtelen életmódjávalhttp://www.life.hu/ez-zsir/20161109-bardos-andras-gondosan-megvalogatja-az-eteleit.htmlA műsorvezető a gyomorfekély esélye helyett az egészséges táplálkozást választotta. Ez Zsír!--Ganxsta Zolee kemény időszakon van túlhttp://www.life.hu/ez-zsir/20161027-ganxsta-zolee-dolgozik-edz-es-gyereket-nevel-kijott-a-lelki-valsagbol.htmlGanxsta Zolee közösségi oldalát a közelmúltban elárasztották a sötét gondolatok. Posztjaiban elveszett boldogságáról és az ezzel járó kétségbeeséséről vallot a rapper, akit rajongói és családja is borzasztóan féltettek. Azóta már túl van a nehezén, fittebb és kiegyensúlyozottabb mint valaha. Ez Zsír!OrigoKonkoly Áginak és Pirner Almának nincs anyutestehttp://www.life.hu/ez-zsir/20161021-konkoly-agi-es-pirner-alma-tokeletes-testtel-rendelkeznek-a-szules-utan.htmlBerki Krisztián arról faggatta az ex-szépségkirálynőt, Konkoly Ágit és Pirner Almát, hogyan tudták visszanyerni alakjukat alig pár hónappal a szülés után. Ez Zsír!OrigoDrasztikusan lefogyott Hollywood legducibb színésznője - fotókon a változáshttp://www.life.hu/ez-zsir/20160914-hollywood-leducibb-szinesznoje-sokat-fogyott-fotokon-a-valtozas.htmlRebel Wilson Hollywood legducibb és egyben legviccesebb karaktere is. Sokáig nem volt hajlandó fogyókúrázni, mert szerinte őt a testalkata teszi szó szerint naggyá. Most mégis beállt a sorba, és rengeteget fogyott... Ez Zsír!--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.