A luxushotel már lejárt lemez - A sztárok inkább az Airbnb-t választják

Airbnb Karlie Kloss luxus Kendall Jenner Alessandra Ambrosio otthon sztárok Gwyneth Paltrow nyaralás Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Úgy tűnik, a hírességek egyre jobban unják a jól ismert luxushoteleket, mert egyre többen szállnak meg pazarabbnál pazarabb magánházakban az Airbnb segítségével. 

Ha minden vágyad, hogy egyszer életedben belefeküdj abba az ágyba, amiben Harry herceg is álomra hajtotta a fejét, akkor nosza! Itt a lehetőség, béreld ki ugyanazt az Airbnb-otthont!

Gwyneth Paltrow

A színésznő az Airbnb-szállások visszatérő vendége, korábban is airbnb-zett már Mexikóban a családjával. Nemrég Franciaországban is ezt a megoldást választotta. A Cannes Lions Fesztiválra érkező hírességek általában különböző luxushotelekben szállnak meg, Paltrow viszont inkább ezúttal is az online piactéren nézelődött, és kivett egy pazar, hét hálószobás villát Cannes-ban. A 40 millió dollárt érő villából káprázatos kilátás nyílik a Földközi-tengerre, és még egy saját borospince is tartozik hozzá.

Gwyneth Paltrow a Cannes Lions Fesztivál ideje alatt egy Földközi-tengerre néző villában szállt meg Forrás: Instagram/gwynethpaltrow

Kendall Jenner

A modellként és realitycelebként tevékenykedő Kendall Jenner múlt évben úgy döntött, hogy a július 4-ét egy gyönyörű, három hálószobás, három fürdőszobás malibui luxusotthonban tölti. Miután azt a hetet folyamatosan utazással töltötte, így ez a vízparti villa tökéletes búvóhelyül szolgált egy kis relaxáláshoz.

Ebben a vízparti házban nyaralt Kendall Jenner Forrás: AirBnB

Forrás: AirBnB

Forrás: AirBnB

Alessandra Ambrosio

Amikor a gyönyörű modell hazautazott Brazíliába az olimpia idejére, ő is egy Airbnb-szállást választott Rio de Janeiróban. A négy hálószobás otthon tetőteraszáról az Ipanema Beachre nyílt pazar kilátás, amit a modell még Instagram-oldalán is megosztott.

Alessandra Ambrosio is az Airbnb-n talált rá a csodás kilátással bíró villára Forrás: Instagram/alessandraambrosio

Harry herceg

Harry herceg aztán tudja, mitől döglik a légy. Aktuális barátnőjével, Meghan Markle-lel még tavaly utaztak el Norvégiába egy romantikus hétvégére, hogy megfigyelhessék a sarki fényt. A pár Tromvik városában, a tenger mellett szállt meg, egy idilli, négy hálószobás luxuskunyhóban, amiért 362 dollárt fizettek ki éjszakánként

Harry herceg és kedvese ennek a háznak a teraszáról gyönyörködött a sarki fényben Forrás: AirBnB

Forrás: AirBnB

Forrás: AirBnB

Karlie Kloss

Mikor a modell, Karlie Kloss Beverly Hillsben tartózkodott egy talkshow-szereplés miatt, hol máshol szállhatott volna meg, mint egy öt hálószobás, hat fürdőszobás, medencés luxusotthonban. Az ingatlan annyira megtetszett neki, hogy természetesen ő is posztolt róla az Instagramjára.

Thanks @airbnb for the complimentary LA home away from home

A video posted by Karlie Kloss (@karliekloss) on

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.