Sarka Kata tavaly júliusban költözött el a közös családi házból egy gyönyörű panorámával rendelkező luxuslakásba. Otthonát nemcsak a gyermekeivel osztja meg, hanem egy nővel is: Magdikával!

Gyönyörű luxuslakásba költözött Hajdú Pétertől Sarka Kata, úgy tűnik, hogy minden rendben van így az életében. Mióta nem él együtt a műsorvezetővel, sokkal kiegyensúlyozottabb, jobban érzi magát, és úgy tűnik, a gyerekeket sem viselte meg túlságosan a különválás.

Sarka Kata nem egy férfival osztja meg otthonát, hanem egy nővel!Forrás: Facebook/Sarka Kata

"Anyagiakról nem beszélek, de az biztos, hogy jobban érzem magam. Kiegyensúlyozottabb vagyok, és szakmailag is egyre sikeresebb. Sínen van az életem. A gyerekek is jól teljesítenek az iskolában, kiegyensúlyozottak, nyugodtak"  – mondta a Borsnak Kata, akinek tényleg nincs miért panaszkodnia: luxusautóval jár, és az órája sem bizsu. "Úgy fogalmaznék, nem jobban, kiegyensúlyozottabban élek, mint Petivel. Harmincéves lettem, a Rolex órát a szüleimtől kaptam ajándékba. Tény, hogy új autóm van, a Mercit otthagytam Petinél. A lakásom valóban nagyon szép, egy háromlakásos társasház legfelső emeletén élünk" – árulta el Kata, aki azt is elmondta, hogy négyen laknak abban az otthonban. "Való igaz, nem hárman vagyunk, hanem négyen. A gyerekekkel élek együtt, és Magdikával. Azzal a hölggyel, akivel Noncsi és Dávidka eddig is felnőtt. Ő nem egyszerűen bébiszitter vagy házvezetőnő, sokkal inkább olyan, mint egy pótnagymama. Az nem igaz, hogy egy férfival élek együtt" – mondta Sarka Kata, akit egy magyar milliárdos szeretett volna megkaparintani.