Lady Gaga a mélybe vetette magát a Super Bowlon

Forrás: Getty Images/2017 Getty Images/Larry Busacca -
halftime show zuhanás Super Bowl Lady Gaga
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lady Gaga nem bízta a véletlenre a sikert: a Super Bowl Half Time Show-ját igazi hátborzongató látvánnyal fűszerezte meg. A stadion tetejéről vetette magát a mélybe az énekesnő.

Kitett magáért Lady Gaga az idei Super Bowlon. Hagyomány, hogy ilyenkor minden előadó igyekszik minden tudását megmutatni, hiszen rengeteg néző kíséri figyelemmel a műsort. Az énekesnő lenyűgöző látvánnyal készült, természetesen a siker és a hatás nem maradt el.

Lady Gaga nagy show-t csinált Forrás: Getty Images/2017 Getty Images/Larry Busacca

Lady Gaga persze a legnagyobb slágereit adta elő, de nem akárhogy kezdte a produkcióját. Nem a színpadon indított, hanem a magasból: az énekesnő a stadion tetején kezdte el az éneklést, aztán jött a mélyrepülés. Na, nem az előadás minősége vagy a hangulat zuhant, hanem maga Lady Gaga! Az elképesztő látvány persze megtette a hatását, mindenki megborzongott az élménytől.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.