A celeblábak lopták el a show-t - Stílusmustra a New York-i amfAR-gáláról

stílusmustra amfAR vörös szőnyeg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A New York-i divathét keretében tartották meg tegnap este az amfAR-gálát, ahol leghíresebb magyar modelljeink is feltűntek a többi híresség mellett. Nézzük is az este legemlékezetesebb ruháit!

Zoe Kravitz egy mélyen dekoltált fehér ruhát választott az eseményre.

Zoe Kravitz Forrás: AFP/Angela Weiss

A fehérre szavazott Alessandra Ambrosio is. Ez az oldalt felsliccelt szabás egyébként az este nagy sztárja volt, többen is hasonlót viseltek.

Alessandra Ambrosio Forrás: AFP/2017 Getty Images/Michael Loccisano

Így Paris Hilton is, aki kicsit amazonosan festett ebben a ruhában. A színválasztás sem volt a legjobb.

Paris Hilton Forrás: AFP/2017 Getty Images/Michael Loccisano

A plasztikrém divattervező, Donatella Versace is metálban tündökölt, és ő is megvillantotta a lábát.

Donatella Versace Forrás: AFP/Angela Weiss

A 10 legtorzabb plasztikaőrült, akik soha nem fognak leállni

Eddigi tapasztalataink szerint, aki egyszer belekezd a plasztikázásba, az nem tud leállni. Egyre többet akar változtatni magán, ami néhány esetben olyan elképesztően beteges formát ölt, ami már az emberi test megcsúfolásával egyenlő. Mutatjuk is a 10 talán legfanatikusabb plasztikáztatót, aki valószínűleg soha nem fog leállni.

Naomi Campbell arany szandáljáért odáig vagyunk, bár közelről azért rendesen látszik, hogy mennyire kiemeli a bütykét.

Naomi Campbell Forrás: AFP/2017 Getty Images/Michael Loccisano

Diane Kruger jól megvillantotta brutálizmos lábait, de ebben a ruhában mintha kissé feszengett volna.

Diane Kruger Forrás: AFP/2017 Getty Images/Brian Ach

Scarlet Johansson dögös rövid hajához nagyon jól passzolt volna valami elegáns ruha, de ha már a maszkulin vonalat választotta, egy vörös rúzzsal feldobhatta volna.

Scarlett Johansson Forrás: AFP/2017 Getty Images/Brian Ach

Az este bálkirálynője az énekesnő Madison Beer volt, és nagyon jól is állt neki ez a szerep.

Forrás: AFP/2017 Getty Images/Michael Loccisano

A transznemű modell, Andreja Pejic egy púderszínű, fodros ruhát választott, kár, hogy a fekete cipő teljesen elrontotta az összhatást.

Andreja Pejic Forrás: AFP/2017 Getty Images/Craig Barritt

David Bowie özvegye, Iman igazi végzet asszonya volt ebben a tűzpiros estélyiben.

Iman Forrás: AFP/2017 Getty Images/Brian Ach

Magyar modelljeink közül ott volt Palvin Barbi, aki ezúttal a pöttyökre szavazott.

Palvin Barbi Forrás: AFP/2017 Getty Images/Craig Barritt

7 alkalom, amikor a magyar modell túlragyogta a világsztárokat

Palvin Barbi 7 olyan vörös szőnyeges megjelenését gyűjtöttük össze, amivel a legnagyobb világsztárokat is lepipálta. Nézd meg a fotókat itt!

Mihalik Enikő is feketében tündökölt, a manapság trendi magas derekú bugyi felett áttetsző ruhát viselt. Nektek hogy tetszik?

Mihalik Enikő Forrás: AFP/2017 Getty Images/Michael Loccisano
Sminktrendek egyenesen Párizsból - Larion Oscar sminkmester beszámolójahttp://www.life.hu/trend/20170208-sminktrendek-egyenesen-a-parizsi-divathetrol-larion-oscartol.htmlA divatdiktáló Párizs üzenete: az egészséges az új szépség! Eszméletlenül színes és izgalmas lesz a szezon. Nagy megtiszteltetés ért, hogy hazánkat képviselhettem egyedüli sminkesként a Párizsban megrendezett nemzetközi Bourjois Paris SS17 tavasz-nyár sminkbemutatón, ahol négy fantasztikus trendet mutattak be, ami meghatározza a szezon stílusát. A kifejező egyedi stílusoké a főszerep, amihez szükség lesz egy kis játékos szenvedélyre. Merj szabad lenni, merj önmagad lenni, játssz bátran a színekkel. Trend--A hónap színe: a vagány rozéaranyhttp://www.life.hu/trend/20170207-a-honap-szine-a-rozearany.htmlHabár azt rebesgetik, hogy idén tavasszal az arany visszaveszi méltó helyét, ahonnan a rozéarany taszította le, azért érdemes még egyszer felidézni, hogy miért is szeretjük annyira a rosegold árnyalatot. Trend--Kulisszatitkok - Ezek a sztárok rejtélyes szépítő technikáihttp://www.life.hu/trend/20170203-a-sztarok-titokzatos-szepitotechnikai.htmlA nagy eseményeken, amikor ezer objektív és száz kamera szegeződik a sztárokra, akkor bizony a legjobb formájukban akarnak tündökölni, amihez különböző technikákat vetnek be. Hogy mik azok? Mutatjuk őket! Trend--Villantsd ki a zoknidat! Ez most a legvagányabb kiegészítőhttp://www.life.hu/trend/20170131-zoknimania-interju-a-nebouxii-tervezojevel.htmlNeked is volt manapság olyan napod, amikor a nagy szürkeségben felöltözni sem volt kedved? Végül felvetted a legegyszerűbb fekete cuccaidat, de felkaptad hozzá a legvagányabb színes zoknidat, hogy azért mégis legyen valami vidám, valami lélekmelengető rajtad, még úgy is, ha rejtve is marad a cipődben. Ha ismered ezt az érzést, akkor bizony te is zoknimániás vagy! Most olyan zoknikat mutatunk neked, amelyeket akár rejtve, csak a saját jókedvedért, de bátran kivillantva is viselhetsz, hogy másoknak is feldobd a napját, és biztatunk: vállald bátran, mert ez egy szuper mánia! Trend--Plasztikázás: szükséglet vagy mentális probléma?http://www.life.hu/trend/20170127-plasztikai-sebeszhez-gyakran-mentalis-problemak-miatt-fordulnak-a-paciensek.htmlTíz olyan páciens közül, aki arcműtét miatt keres fel plasztikai sebészt, egy biztosan testképzavarral küzd. A baltimore-i Johns Hopkins Egyetem által végzett kutatás szerint a betegség gyakori elfordulása ellenére a plasztikai sebészek csak kevesebb, mint 5%-át ismerik fel ezeknek a betegeknek. Trend--Eltorzult celebtestek lopták el a show-t - Stílusmustra a Screen Actors Guild-gálárólhttp://www.life.hu/trend/20170130-ruhamustra-a-screen-actors-guild-dijatado-galarol.html23. alkalommal rendezte meg az amerikai színészszakszervezet, a Screen Actors Guild hagyományos gáláját. Ahogy az lenni szokott, a vörös szőnyeges bevonulás sem maradt el a nagy eseményen. Nézzük a legemlékezetesebb ruhakölteményeket! Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.