Lisa Marie Presley gyermekpornót talált a férje számítógépén, több száz fotó és videó formájában. Amíg nem zárják le az ügyet, az ikrek állami gondozásban maradnak. 

A válási procedúra közben derült ki Lisa Marie férjéről, hogy beteges módon kötődik a gyerekekhez. Több száz gyermekpornográf fotót és videót találtak a férfi számítógépén. Két közös gyermekük, Finley és Harper a kaliforniai gyermekvédelmi szolgálathoz került arra az időre, míg nem kerül pont az ügy végére. 

Lisa Marie Presley és Michael LockwoodForrás: AFP

"Meg vagyok döbbenve. Ez szörnyű, felfordul a gyomrom" – mesélte a 49 éves édesanya.

„Pedofil vagyok, de nem szörnyeteg"
Megosztó blogot indított a Salon.com oldalán Todd Nickerson, aki saját magát „erkölcsös pedofilnak" írja le. A tennessee-i grafikus őszintén beszél írásában arról, mennyire nehezen fogadta el, hogy a fiatalabbakhoz vonzódik, ennek ellenére állítja: sosem érintett meg gyereket szexuális indíttatásból, soha nem bántalmazott senkit sem, és nem néz gyerekpornót. Itt tudsz tovább olvasni.

A bíróság márciusban fog dönteni, addig ebben a felállásban kell maradniuk. Az is kiderült, hogy a felháborító felvételek mellett még további 80, kép és videó rögzítésére alkalmas eszközt találtak a férfi otthonában, ezek átvizsgálása még most is tart – írta meg a Daily Mail