Cheryl Cole énekesnő végre megmutatta, hogy terhes

Forrás: AFP -
terhes Liam Payne Cheryl Cole
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Már korábban híresztelték, hogy Cheryl Cole kisbabát vár a nála 10 évvel fiatalabb Liam Payne-től, de eddig hivatalosan nem erősítették meg az információt. Most azonban egy fotózás kedvéért megmutatta terhespocakját, így már nem is kellenek szavak.

Cheryl Cole boldog kapcsolatban él a nála 10 évvel fiatalabb Liam Payne-nel. A köztük lévő szerelem nem csak egy futó románc, hiszen már gyermeket is vállaltak. Eddig ugyan csak híreszteléseket lehetett hallani a terhességről, a pár sosem erősítette meg a hírt, de azért lesifotókat már lehetett látni Cheryl gyanúsan gömbölyödő pocakjáról.

Cheryl Cole megmutatta terheshasát Forrás: AFP

Most viszont egy kampány kedvéért az énekesnő megmutatta hatalmas pocakját, így aztán már nincs is szükség arra, hogy hivatalosan bejelentsék a várandósságot – ami, látva Cheryl hasát, a végéhez közeledik. Az énekesnő 2015 végén jött össze a szintén zenész Liammel, aki pontosan 10 évvel fiatalabb nála. Elég gyorsan haladnak a kapcsolatukban, de úgy tűnik, nekik így tökéletes.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.