Újabb elmélet Madeleine McCann ügyében: egy riporter szerint kiszökött a gyerek

Forrás: Origo -
eltűnés Madeleine McCann elmélet
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lassan 10 éve tart a nyomozás az eltűnt brit kislány ügyében, mondhatni eredmény nélkül. Elméletek bőven születtek, de egyik sem vezetett el a gyermekhez. Most újabb teóriával állt elő egy oknyomozó riporter: szerinte Madeleine McCann elkószált az apartmanból, amíg a szülei ettek.

Madeleine McCann szülei hatalmas felháborodással fogadták a kislányuk eltűnéséről szóló legújabb teóriát. Évek óta tart már a nyomozás az ügyben, rengeteg pénzt költöttek el a megtalálására, eddig eredménytelenül. Egy oknyomozó riporter, Mark Williams-Thomas most egy új elmélettel rukkolt elő egy reggeli műsorban.

A korábban rendőrként dolgozó férfi úgy véli, a kislány elkószált.

Új elmélet Madeleine McCann ügyében Forrás: Origo

Mint ismeretes, Madeleine McCann 2007. május 3-án tűnt el egy portugáliai családi nyaraláson az apartmanból. A szülei őt és kétéves testvéreit magukra hagyták, míg ők egy közeli étteremben vacsoráztak. Mire visszaértek, Madeleine már sehol nem volt. A szülők mindig is ahhoz ragaszkodtak, hogy valaki betört az apartmanba, és elrabolta a gyermeket, ez az új elmélet viszont teljesen más megvilágításba helyezheti az eddigi nyomozást.

A riporter szerint ugyanis a kislány egyszerűen elkószált.

A férfi úgy véli, Madeleine felébredt, és mivel a szülei nem voltak sehol, elindult, hogy megtalálja őket – írja a Daily Mail. A szülők persze nem fogadták kitörő örömmel ezt az elméletet, szerintük ez színtiszta spekuláció. Madeleine McCann ügyében évek óta tart a nyomozás, és már rengeteg pénzt áldoztak a megtalálására. Sokak szerint a szülőknek bele kellene nyugodniuk a gyermekük elvesztésébe, és talán inkább nem kellett volna magukra hagyniuk a gyermekeket. Katie Hopkins újságírónő korábban kijelentette, a szülők a felelősek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.