Rengeteg munka van Korda Gyuri és Balázs Klári mögött, az elmúlt hónapokban mást sem csináltak, csak dolgoztak. Elegük lett, kicsit bele is fáradtak a sok munkába, ezért úgy döntöttek, elutaznak: irány Spanyolország.

Házuk felújítása nagyon kimerítette a házaspárt, hiszen az elmúlt hónapok csak erről szóltak. Nem volt nyugodt fészek, csak rengeteg munka. Korda Gyuri bácsi és Balázs Klári kicsit meg is elégelte már az állandó felfordulást, belefáradtak a felújításba. Úgy döntöttek, megérdemelnek egy kis pihenést, kényeztetést, ezért elhatározták, hogy elutaznak, méghozzá egy napfényes helyre. Spanyolország felé veszik az irányt, és ott fogják kipihenni a fáradalmakat.

Pihenni fog Korda Gyuri és Balázs KláriForrás:Korda György és Balázs Klári Facebook

Úgy döntöttünk Gyurival, hogy megérdemlünk egy hosszabb pihenést, ezért pénteken fogjuk magunkat, és meg sem állunk Spanyolországig. Ott most tökéletes az idő, hiszen huszonkét fok van, ami se nem túl meleg, se nem túl hideg. Sokat fogunk sétálgatni a tengernél, és nagyokat pihenünk, hogy áprilistól újult erővel térjünk vissza a színpadra" – mesélte Klárika a Ripostnak.