Éjjel-nappal Budapest Biacsics Tina szexi fotók
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Éjjel-nappal Budapest sztárja nem mindennapi arcát mutatta most meg: elképesztően szexi fotókon pózol Biacsics Tina.

Tina elárulta, hogy kedvesét szerette volna meglepni néhány pikáns képpel, ezért állt kamerák elé. Azt is megtudtuk, hogy korábban már részt vett hasonló fotózáson, de mivel ritkán fordul ilyen elő, ezért eleinte kissé zavarban volt.

Tina elárulta, hogy kedvesét szerette volna meglepni néhány pikáns képpel Forrás: rtlklub

"Hirtelen ötlet volt, hogy készíttetek egy ilyen sorozatot, szerettem volna meglepni a páromat ezekkel a szexi fotókkal. Hosszú ideje nem volt fehérneműs fotózásom, így az elején kicsit zavarban is voltam. Szerencsére korábbról ismertem a fotóst, így sikerült feloldódnom, és ez a képeken is látszik" - mesélte boldogan Tina.

Hirtelen ötlet volt, hogy készíttet egy ilyen sorozatot Forrás: rtlklub

A realitysztár ötlete nem volt hiábavaló, ugyanis sikerült a képekkel meglepnie a szerelmét. Állítása szerint szívesen vállalna máskor is fehérneműs fotózást, de ennél kevesebb ruhában biztosan nem pózolna kamerák előtt. Arra pedig külön büszke, hogy a képek nem lettek retusálva.

"Fontos, hogy semmit nem retusáltak a fotókon, nem akartam hamis képet mutatni magamról. A fényekkel trükköztünk, de ennyi. Ha jön hasonló felkérés, akkor szívesen állok modellt, de ennél kevesebb ruhában már nem akarok kamera elé állni" – írta meg a Blikk.

Fontos, hogy semmit nem retusáltak a fotókon Forrás: rtlklub

Hűha! Forró fotók készültek ÉNB Boriról

Megmutatta kendőzetlen szépségét az Éjjel-nappal Budapest sztárja. Elképesztően erotikus képek készültek a csinos fiatal lányról. A fotókat itt tudod megnézni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.