Judy elárulta, készen áll egy második babára

Fotó: Kis Áron -
Judy kisbaba lánygyermek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A híres énekesnő elárulta, hogy a sikeresen működő karrierje mellé még egy második gyermeket szívesen vállalna. Már csak a szerencsén múlik, hogy teljesül-e a vágyuk vagy sem. 

A Groovehouse énekesnője már korábban beszámolt arról, hogy az életét kétgyermekes anyaként képzeli el. Kedvesével, Balázzsal már egy ideje gondolkoznak egy újabb gyermek vállalásán, ám most úgy döntöttek, hogy átadják magukat a szerencsének.

"A sorsra bíztuk magunkat, nem teszünk az ellen semmit, hogy gyerekünk legyen, így ha jönnie kell, akkor jönn is fog" - mesélte a sztáranya.

Judy készen áll egy második kisbabára Fotó: Kis Áron

Kislánya, Maja már 5 éves, és saját bevallása szerint nagyon vágyik egy kistestvérre. Azt is elárulta, hogy kislányt szeretne, ahogy Balázs is inkább lánygyermekre vágyik.

"Balázs nagyon szeretné, ha megint kislányunk lenne, és Maja is lánytesónak örülne, akit már most Katának hív" - folytatta Judy.

Ugyan az édesanya élete nagyon zsúfolt lesz A Nagy Duett következő szériája miatt, ráadásul egy új Groovehouse lemez is készülőben van, de Judy úgy érzi, hogy mindezek ellenére most van itt az ideje a gyerekvállalásnak. Már nem fél attól, hogy egyszerre kell karriertépíteni és anyaként is helytállni - írta meg a Best Magazin

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.