Ambrus Attila, a Viszkis rabló új életéről mesélt

Forrás: Ambrus Attila Facebook oldala -
házasság Új élet viszkis rabló család
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ambrus Attila, az egykori Viszkis rabló ma már féltve óvja a magánéletét, most mégis betekintést engedett a mindennapjaiba.

Ahogy azt a Life.hu korábban megírta, évek óta boldogan él a feleségével, Rékával, akivel egy sámán adta össze 2015-ben.

Az 50 éves férfi életmódot váltott, miután letöltötte a 13 éves büntetését. A börtönben diplomát szerzett, és szakmát is tanult, így lett keramikus. Egy Duna-közeli településen vettek kertes házat a 19 éves nővel, ahol a hétköznapi emberek örömteli életét élik.

Ambrus Attila nagyon boldog az új életében Forrás: Ambrus Attila Facebook oldala

"Én kerámiákat készítek, még a börtönben tanultam ki a szakmát, ő meg ruhákat tervez és árul, kéthetente piacozunk, bepakolunk az autóba, és irány Pécs, Eger, Sátoraljaújhely, Baja" – mesélte Attila.

A férj szerint előfordul, hogy megbámulják őt a piacokon, beszólnak, vagy fotózkodni akarnak vele, de már hozzászokott. Réka pedig mindenben támogatja, óvja a férjét, ezért nem viselik meg az ilyen jellegű események. Attila élete gyökeresen megváltozott az utóbbi években, de úgy érzi, végre megtalálta a helyét a világban.

"Furcsa még ez a csöndes falusi életforma, bár Réka élvezi. Én nyüzsgéshez, ricsajhoz voltam szokva, leszámítva a börtönben töltött időszakot. Idén leszek ötvenesztendős, úgy gondolom, megtaláltam a magam útját, amelyen végig kell mennem" – írta meg a Story magazin.

Attila már családot szeretne alapítani

A Viszkis rabló élete első meghitt karácsonyát ünnepelte feleségével. Attila bevallotta, hogy elérkezettnek látja az időt a családalapításra. Olvass tovább itt...

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.