Glamour Woman of the Year Aleska Diamond
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Csütörtök este újra átadják a Glamour-díjakat, hamarosan megtudjuk, kik lesznek aa Woman of the year 2017-es díjazottjai, és azt is megmutatjuk, ki mit viselt az eseményen. Sáfrány Emese, Aleska például mélyen dekoltált ruhát viselt. 

Aleska megragadta az alkalmat, és lőtt egy szelfit a gálaszettjéről. Követői persze teljesen elaléltak, de lefogadunk, hogy az este alatt sem néznek mindig a szemébe.

A légtorlászlány egyébként szereti az extravagáns öltözékeket, a Story-gálára is merész ruhát választott. Emlékeztek?

Aleska a Story-gálán Forrás: Polyák Attila/Origo

Ha kíváncsi vagy a korábbi évek legmerészebb Glamour-gála ruháira, lapozd át galériáinkat és olvasd el cikkünket.

/1503/A_fek201532063044

/1403/Rumam201432112622

/1303/Ruham2013322114238

A 10 legemlékezetesebb ruha az elmúlt évek Glamour-gáláirólhttp://www.life.hu/trend/20170322-a-10-legemlekezetesebb-ruha-az-elmult-evek-glamour-galairol.htmlCsütörtök este újra átadják a Glamour-díjakat. Mielőtt beszámolnánk a Woman of the year 2017-es díjazottjairól, megmutatjuk az elmúlt évek legemlékezetesebb ruháit. Trend--4 kilós melleket csináltatott a modell: Fotó! (+18)http://www.life.hu/trend/20170322-oriasi-melleket-csinaltatott-maganak-egy-no.htmlElképesztő mennyiségű pénzt keres a fiatal nő, mióta elvégeztette magán a brutális plasztikai műtétet. TrendOrigoSminkelj úgy, mint a születésnapos Reese Witherspoonhttp://www.life.hu/trend/20170320-sminkelj-ugy-mint-a-szuletesnapos-reese-witherspoon.htmlReese Witherspoon színésznő törékeny, bájos alkat. Élmény, bárhol jelenik is meg. Harmonikus sminkje mindig kifogástalan, ezért is ragyog ki a tömegből. Ha te is a nyár típusba tartozol, akkor így készítsd el magadnak a színésznő sminkjét. Trend--Tóth Vera medencés képet posztolt http://www.life.hu/trend/20170322-toth-vera-los-angelesbol-a-caesars-palace-bol-posztol.htmlTóth Vera Los Angelesből, a Caesars Palace-ból posztolta legfrissebb fotóját. Trend--Harmóniában az ébredező természettel: natúr smink tavaszrahttp://www.life.hu/trend/20170320-termeszetesen-natur-smink-tavaszra.htmlA tavasz a megújulás és az újdonságok időszaka is egyben. Válaszd a hamvas barackot, a legüdítőbb, ártatlan árnyalatot ebben a szezonban. Trend--Csodálatos képek a női testről – Büntetés lett a végehttp://www.life.hu/trend/20170321-julia-busato-komoly-buntetesben-reszesult-a-kepei-miatt.htmlA sikeres művész eléggé felborzolta a kedélyeket, amikor nyilvánosságra hozta a nőkről készült galériáját. A közönség imádta a képeket, a Facebook azonban megbüntette. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.