rehabilitáció válás Lisa Marie Presley
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem ért véget a Presley család kálváriája. Mi jöhet még? 

Ahogy azt már korábban megírtuk, Priscilla Presley lett az unokák gyámja, miután Lisa Marie gyermekpornográfiával vádolja negyedik férjét, Michael Lockwoodot. A gyerekek a kaliforniai gyermekvédelmi szolgálathoz kerültek, de szerencsére Priscilla a lánya segítségére sietett, és magához vette a két kicsit.

Lisa Marie Presley és Michael Lockwood Forrás: AFP

Most azonban új információk kerültek napvilágra az ügyben, melyek nem vetnek jó fényt Lisa Marie-re. Bizonyos információk szerint az ügyükkel foglalkozó bíró ráparancsolt az édesanyára:

menjen el 6 hónapnyi pszichés rehabilitációra,

vagy legalább egy drog- és alkoholelvonó kúrára, ha szeretné megkapni a gyerekei nevelési jogát.

Egyes források szerint nem a gyermekpornó híre miatt került bíróság elé az ügyük, sokkal inkább azért, mert Lisa már kontrollálhatatlan drog- és alkoholfüggéstől szenved. Egyelőre nem tudni, hogy melyikőjük állítása igaz, mindenesetre egyre szövevényesebb a történet – írta meg a RadarOnline.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.