Két vlogger úgy döntött, hogy kipróbálják a Victoria's Secret modelljeinek kifutóra lépés előtti diétáját. Tudták, hogy ez kihívás lesz a számukra, de azt nem gondolták, hogy maga lesz a pokol!

A Victoria's Secret-modellek nem azért olyan vékonyak, mert egyszerűen szerencsések, és nem híznak. Keményen megvonnak mindent maguktól, ami pluszkilókat eredményezhet. Hogy milyen pokoli is a diétájuk, azt két vlogger tudja alátámasztani, akik kipróbálták a szigorú étrendet.

Adriana Lima sem a genetikának köszönheti testét, hanem a koplalásnakForrás: AFP/2016 Getty Images/Julien M. Hekimian

Candace Lowry és Michelle Khare négy napon keresztül ettek úgy, ahogy egy híres modell. Az első két napban a manökenek átlagos étrendje szerint étkeztek, a második két napban pedig a kifutóra lépés előtti diétát próbálták ki. Az utóbbi rendkívül kemény, mivel a nagy show-t megelőző 12 órában gyakorlatilag semmit nem fogyasztanak, még vizet sem. Ezt persze a szakértők senkinek nem ajánlják, de még az átlagos étrendjüket sem, ugyanis azok is nagyon alacsony kalóriatartalmúak.

Candace Lowry és Michelle Khare senkinek nem kívánja azt a pár napotForrás: Youtube/Candace Lowry

Candace és Michelle mindössze egy kis zabpelyhet, tojásfehérjét, narancsot és joghurtot ettek, a vacsora pedig egy kis brokkoli volt csirkemellel. Már a második nap nagyon kimerültek az edzés után – ugyanis a modelleknek azt is kell –, a harmadik napon pedig már rendkívül letargikus hangulatba kerültek, amin az sem segített, hogy már alig ihattak valamit, a végén pedig semmit sem. Az ellenségemnek sem kívánom" – mondta az egyik vlogger hozzátéve, csak a túlélésről szóltak a folyadékmentes napok. "Ez nem egészséges módja a testsúlycsökkentésnek... Ezen egy normális ember sem mehet keresztül" – mondta a másik vlogger.