Kelly Clarkson hízás énekesnő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A szexi énekesnő nyilvánosan mutatkozott családja körében. Azzal azonban nem számolt, hogy lesifotósok fogják lencsevégre kapni nyaralás közben. 

Egy évvel ezelőtt született meg Kelly Clarkson második gyermeke. Az énekesnő korábban már beszámolt arról, hogy a legutóbbi terhessége során rengeteg súlyfelesleget szedett fel, de azt is elmondta, hogy az egészséges kisbaba mindenért kárpótolta. A szülést követően sok időt és energiát fordított arra, hogy ismét visszanyerje az eredeti alakját. Ám a most napvilágra került fotók újból arról árulkodnak, hogy a 35 éves sztár súlya ismét gyarapodni kezdett.

Az énekesnő karján jól látszik, hogy ismét felszaladtak rá a kilók Forrás: NORTHFOTO/Copyright © 2017 AKM-GSI, Inc./Kapp, Wahs

A képek Hawaii-on készültek, egy családi nyaraláson, és Kelly vízparti megjelenése hagy némi kivetnivalót maga után - írta meg a RadarOnline.

Sztárok, akik botrányosan meghíztak

A sztárokat úgy képzeljük, hogy tökéletesek, karcsúak, mindig ragyognak, és képesek leplezni a hibájukat. Nos, aki eddig nem tudta volna, a sztárok is emberek, akiknek sok mindennel akad gondjuk, többek között a súlyukkal. Olyan hírességeket mutatunk, akiket soványan ismertünk meg, de később komolyan elhíztak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.