Lucélia Santos nagymama lesz

Forrás: MTV -
nagymama unoka Rabszolgasors Isaura
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hatalmas örömhír látott napvilágot Lucélia Santos háza tájékán: a híres színésznő nagymama lesz. 

Alig töltötte be a 19-et Lucélia Santos, mikor megkapta a főszerepét a Rabszolgasors című brazi szappanoperában. A sorozatot 1986-ban mutatták be Magyarországon, egy évvel később pedig a színésznő is ellátogatott hozzánk.

Nagymama lesz a híres sorozatszínésznő Forrás: MTV

A produkció akkora sikert aratott, hogy állítólag többen is pénzgyűjtésbe kezdtek Isaura felszabadítására. A produkció óta azonban már rengeteg idő eltelt, Lucéliának pedig már egy 35 éves felnőtt fia is van.

Nemrég derült ki, hogy a feleségével májusra várják kisbabájukat, vagyis ha minden igaz, akkor a sorozatsztár még ebben a hónapban nagymama lesz - írta meg a Story.

Kíváncsi vagy hogy néz ki ma a híres brazil színésznő? Így nézett ki akkor, és így fest most!

Súlyos pszichés problémákat okozhat, ha egy gyermek anya nélkül nő felhttp://www.life.hu/csalad/20170504-psziches-problemakat-okozhat-ha-egy-gyermek-anya-nelkul-no-fel.htmlAnyák napja közeledtével kiemelkedően fontos beszélnünk egy kényes és szomorú témáról; méghozzá azon gyermekek helyzetéről, akik mellett nem áll ott nap mint nap a nagybetűs ANYA. Ők azok az anyai oldalról elhagyott, elárvult gyermekek, akik gyermekotthonokban, nevelőszülőknél, szerencsésebb helyzetben az édesapjukkal vagy valamelyik rokonukkal élnek. Az anya nélkül nevelkedő gyermekek napját 1990 óta tartják számon; minden évben az anyák napja utáni hétfőn emlékeznek meg róluk. CsaládThinkstockHajdú Péter gyermekei rosszul viselik a válásthttp://www.life.hu/csalad/20170505-hajdu-peter-gyerekei-rosszul-viselik-a-valast.htmlHajdú Péter csütörtök reggel a Morning Show vendége volt, itt beszélt őszintén arról, hogyan viselik a gyermekei a válást. Noncsikát és Dávidkát bizony nagyon megviseli a szülők különélése. CsaládFotó: Mudra László - OrigoStohl András édesanyja kedveli a fia barátnőjéthttp://www.life.hu/csalad/20170505-stohl-andras-edesanyja-kedveli-fia-baratnojet-vicat.htmlFia mindegyik párjával jó viszonyt ápol a színész édesanyja. CsaládFotó: Dudás Szabolcs - OrigoLisa Marie Presley elvonókúrára kényszerül http://www.life.hu/csalad/20170504-lisa-marie-presleynek-rehabilitaciora-kell-mennie.htmlNem ért véget a Presley család kálváriája. Mi jöhet még? CsaládAFPSzabó Eszter a válás után is jóban maradt gyerekei apjával, Kontor Tamássalhttp://www.life.hu/csalad/20170504-szabo-eszter-a-valas-utan-is-joban-maradt-gyerekei-apjaval.htmlSzabó Eszter a Megasztárban jött össze Kontor Tamással. Kapcsolatukból két gyermek is született, de sajnos a szerelmük nem állta ki az idő próbáját. Eszter egyedül maradt a két fiúval, de Tamással is baráti a viszonyuk. CsaládOrigoMadeleine McCann eltűnése: láttak egy autót, amit egy brit férfi vezetetthttp://www.life.hu/csalad/20170504-madeleine-mccann-eltunese-lattak-egy-autot-amit-egy-brit-ferfi-vezetett.htmlMadeleine McCann 10 éve tűnt el. Azóta keresik rendületlenül, miközben újabb és újabb részletek derülnek ki. Most egy szemtanú a szülők reakciójáról nyilatkozott: Kate McCann velőtrázó sikolyát nem fogják elfelejteni. Egy másik szemtanú pedig egy idegen autóról számolt be.Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.