Közönséges ruhákból nem volt hiány - Trendjelentés az MTV Movie Awardsról

Cara Delevingne latex Emma Watson vörös szőnyeg MTV Movie Awards
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vasárnap este tartották az MTV Movie & TV Awards díjátadó gálát. Habár az igazán nagy nevek közül kevesen jelentek meg, sokkoló ruhákból ezúttal sem volt hiány. 

A botrányhősnő, Gigi Gorgeous ezúttal sem jóízlésével tűnt ki, a villantás viszont ezúttal elmaradt tőle. Azért még nem adjuk fel a reményt: ő 2017-ben is biztosan ott lesz a legbotrányosabban öltözködő celebek között. A sorozatszínésznő, Jillian Rose Reed "zs" kategóriás celebnek tűnt ebben a borzalmas kreációban, ráadásul a sminkje is olyan volt, mint egy tini rossz próbálkozása. A plus size színésznő, Chrissy Metz is megjelent a díjátadón, de a latexruha nem volt igazán jó választás tőle. A férfiak közül a feltűnést soha nem kerülő Tommy Dorfman tűnt ki, aki ezúttal is látványos szerelést válogatott össze magának. A még mindig kopasz Cara Delevingne, a Szépség és a Szörnyetegért díjazott Emma Watson és Jasmine Tookes azért némileg emelték a vörös szőnyeg színvonalát.

/1705/Trend20175894945

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.