Oszter Sándor színész megmutatta szeretett vadászkastélyát. 

Ahogy azt a Life.hu már megírta, Oszter Sándor a feleségével együtt nemrég visszaköltözött a diósjenői vadászkastélyba, amelyet évekkel ezelőtt majdnem elveszítettek. Akkor 750 millióért hirdette meg a színész az interneten a birtokot, mivel nehezükre esett fenntartani, egy 80 milliós banki hitel miatt majdnem el is árverezték a házaspár feje fölül, de sikerült megmenteniük. A birtokhoz tartozik medence, állattelep és egy 30 hektáros erdő is. 

Oszter Sándor megmutatta a nagyvilágnak a vadászbirodalmátForrás: MTI/Beliczay László

De szerencsére sikerült megmenteni az épületet, ami nagyon sokat jelent a színésznek. 40 évvel ezelőtt került Sándorhoz, és azóta minden átalakítás a színész saját terve alapján készült. A többszintes házhoz torony is tartozik, csodás panorámával. Ezenkívül pedig istálló, templom és vendégház is van a telken. A 68 éves színész pedig mindent maga gondoz a birtok körül: 

Mindent teljesen egyedül csinálok a ház körül. Ez nem panasz, nekem a kertészkedés sport. Kora reggel felkelek, kimegyek locsolni, ápolni a növényeket. Szeretem a virágokat, de az egész család ilyen. A balatonrendesi házunk kertjében is rengeteg a virág – mesélte színész. 

A birtokról készült képeket itt tudod megtekinteni.