Natalie Portman Kaliforniában vett nyaralót - Igazi beton luxusingatlan

luxusingatlan Natalie Portman nyaraló beton
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A két éve Párizsban élő színésznő szíve, most visszahúz Amerikába, de Kalifornia nyüzsgését, időnként azért szeretné elkerülni – melyben szerepe lehet második gyermekének is, a 4 hónapos Amalia-nak. Egy csendes, nyugodt helyen vásárolt nyaralót, ami vetekszik a legtöbb luxusingatlannal, sőt, igazán érdekes anyagok kombinációjával épült.

A Montecito-ban található 399 négyzetméteres álomotthon 4 hálószobával és 5 fürdővel rendelkezik. A domboldalról lenyűgöző kilátás nyílik a Csendes-óceánra. A Barton Meyers által tervezett házban, a konyha, a nappali és az étkező mindegyike eltolható üvegajtós, így a 10,4 hektáros csodálatos kert szinte az épület részét képezi.

Forrás: AFP

Teljes egészében acélból, üvegből és betonból készült, ezzel egyfajta ipari eleganciát képviselve emelkedik ki a természetes környezetből.

Apró építészeti megoldások teszik egyedülállóvá ezt a nyaralót; ilyen például a kisebb sziklákból épített lépcsősor, mely a privát kertbe vezet. A kandalló, medence és a kültéri terasz is mind szokványos „kellékei"egy hollywoodi csillag ingatlanát tekintve, ám az anyagok és a szín-formavilág mégis különlegessé teszik Natalie legújabb házát.

/1706/Natal201761414353

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.