Gelencsér Tímea Magyarország Szépe Miss World Hungary
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy korszak lezárult. Vasárnap este megválasztják a 2017-es Miss World Hungary győztesét. Ez azt jelenti, hogy a tavalyi Magyarország Szépe győztese elköszönt.

Kevesebb, mint 24 óra múlva új szépségkirálynője lesz Magyarországnak. Egy évvel ezelőtt Gelencsér Tímea nyerte meg a Magyarország Szépe címet, ezzel pedig ő képviselhette hazánkat az akkori Miss World világdöntőn. Gelencsér vasárnap este átadja a koronáját és elköszön királynői feladataitól.

„Köszönöm, hogy a Magyarország Szépe családba tartozhattam. Holnap három gyönyörű királylánytestvér csatlakozik majd hozzánk, és onnantól kezdve teljesen meg fog változni az életük” - írta Gelencsér Tímea a Facebookra, majd egy másik képpel búcsúzott az Instagramon is.

Holnap Timi átadja a koronát utódjának, az új Szépségkirálynőnek. 1️⃣ #MagyarorszagSzepe2017 #MissWorld2017

Magyarország Szépe (@missworldhungary) által megosztott bejegyzés,

Kara McCullough lett az Egyesült Államok szépségkirálynője: Fotó!http://www.life.hu/trend/20170515-kara-mccullough-az-uj-amerikai-szepsegkiralyno.htmlSzépségkirálynő lehet a 19 éves túlsúlyos Mirella Paz Baylonhttp://www.life.hu/trend/20170501-szepsegkiralyno-lehet-a-19-eves-tulsulyos-mirella-paz-baylon-peruban.htmlKóros arcúnak gúnyolták, most szépségkirálynő lehet a 22 éves lányhttp://www.life.hu/trend/20170312-aknes-arcbore-miatt-gunyoltak-a-lanyt.htmlElképesztő siker! Miss Bikini lett Floridában a magyar szépségkirálynőhttp://www.life.hu/trend/20170205-olah-noemit-miss-bikini-lett-floridaban.htmlSarka Kata szerint Szunai Linda egykori szépségkirálynő belülről rohadhttp://www.life.hu/trend/20170201-srka-kata-szerint-szunai-linda-szepsegkiralyno-belulrol-rohad.htmlIdén is megválasztják a kerekes székes szépségkirálynőthttp://www.life.hu/trend/20170112-iden-is-megvalasztjak-a-kerekesszekes-szepsegkiralynot-ezek-a-feltetelek.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.