II. Erzsébet, ahogyan még nem láttad - Fotó

Forrás: AFP/Chris J Ratcliffe -
kendő II. Erzsébet brit királynő lovaglás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kalap és színes kabát nélkül II. Erzsébet nem is II. Erzsébet, pedig a minap éppen ezt a két ikonikus ruhadarabját dobta félre, és helyette felkötött magára egy fejkendőt!

II. Erzsébetet a kalapok királynőjének is szokás nevezni, hiszen egy lépést sem tenne a fejfedői nélkül. Megszámlálhatatlanul sok színben és formában állnak a rendelkezésére, hogy minig a kabátjához tudja igazítani a kalapját. Az idejét sem tudjuk, mikor láttuk utoljára enélkül az elegáns kiegészítő nélkül, ami már a védjegyévé vált.

II. Erzsébetet így szoktuk meg, pedig ő sem mindig ilyen elegáns! Forrás: AFP/Chris J Ratcliffe

A 91 éves királynőnek igazi eleganciát kölcsönöznek a kalapok, és el sem tudjuk képzelni nélkülük, de nem is kell, ugyanis ő maga szabadult meg a fejfedőtől. Ez szinte történelmi pillanat, hiszen II. Erzsébet nem szokor mutatkozik olyan "lenge" öltözékben, mint amilyenben a minap. a 91 éves királynő fejkendővel takarta el ősz haját, és a kabátja sem volt olyan színes, mint amilyet tőle megszoktunk. Ja, és mindeközben pónin lovagolt Fülöppel! A róluk készült képeket itt tudod megnézni!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.