Mádai Vivien imádja családját, amit szerte minden fórumon ki is nyilvánítani. Így tett ezúttal is. Egy csodás balatoni fotóval tudatta, hogyan jött össze a férjével.

A Tv2-n futó Mokka műsorvezetője igazán szerencsésnek mondhatja magát. Első házassága után megtalálta élete párját, a jóképű fogorvost, akivel már egy gyönyörű kisfiuk is született. Sőt, ha minden igaz, hamarosan újabb taggal bővül a család, ugyanis Viviék már a második babát tervezik. Karrierje is felfelé ível, hiszen néhány hete az ország legnézettebb reggeli műsorában is dolgozik.

Rajongói azért szeretik ennyire a sztármamit, mert nemcsak az anyaság szépségeit, hanem az árnyoldalait is megmutatja követőinek. Ezúttal azonban egy igazán megható és őszinte vallomást tett, egy szuper romantikus fotóval.

"Gyakran megkérdezik tőlem, hogy hogyan látom magam 10 év múlva. Sosem tudok rá jó választ adni, de egy dolog bizonyos... 50 év múlva ugyanezen a strandon szeretnék flip-flopban grillsajtot enni és almafröccsöt inni. Jól karbantartott 70es testemet, ami egy nappal nem néz majd ki többnek 35nél, méltóságteljesen fogom megmártóztatni a strandzárás után, és persze tisztes őszes halántékú @doctorzoli-val és az unokáinkkal örömmel etetjük majd a legfrissebb kacsaporonytokat is.
Ezen a strandon. Ahol felnőttem, ahol a férjemet megismertem, és ahol most a kisfiam játszik.

Mádai Vivien egy másik nővel tette próbára párja hűségét
Mádai Vivien őszintén vallott 20 éves kori tetteiről Várkonyi Andi műsorában. Nem semmi, amit tett...