Ezért alkot egy párt már 7 éve Hajni és Majka

Forrás: Polyák Attila/Origo -
párkapcsolat Majoros Hajnalka Majka
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Majoros Hajnalka mesélt a párkapcsolatáról a híres műsorvezetővel, és azt is elárulta, minek köszönhető, hogy már 7 éve boldogok. 

Annak idején Peti és Hajni egy forgatáson találkoztak, és azonnal megtetszettek egymásnak. Hatalmas összhang volt közöttük, így az szinte nem is volt kérdés, hogy közel szeretnének kerülni egymáshoz, és ha lehet, akkor ezen soha többé nem is változtatni.

"Elég gyorsan megállapodtunk, hogy gyerekünk és családunk lesz, annyira passzoltunk egymáshoz" - emlékezett vissza Majka.

Majka és Hajni szerelme 7 év után is töretlen Forrás: Polyák Attila/Origo

Az is kiderült, hogy Hajninak nem kellett különösebben "munkálkodni" Majkával. Sokan azt gondolják, hogy a nagyszájú rapperből nehéz volt szerető férfit és családapát faragni, pedig ez koránt sem igaz: szerinte csak az kellett, hogy a megfelelő időben találkozzanak:

"Fiatalabb korunkban pörgősebb életet éltünk, más volt fontos húsz- és más harmincévesen. Komolyabbak lettünk, mire összeismerkedtünk, és egymásban találtunk rá arra, amire mindig vágytunk"

Azt is elárulták, hogy egyszer biztosan lesz esküvőjük, de nem tartják fontosnak, hogy dokumentálják a kapcsolatukat. Nekik sokkal fontosabb, hogy szeretet és béke legyen, ami papír nélkül is szerencsére működik - írta meg a StoryMagazin.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.