A hét az MTV VMA díjátadóval indult, majd szerdán kezdetét vette a Velencei Nemzetközi Filmfesztivál. A szeptember 9-ig tartó fesztivál még rengeteg filmbemutatót tartogat, így biztosan nem fogunk unatkozni a következő héten sem. Most pedig mutatjuk az első napok legemlékezetesebb ruháit!

Amanda Seyfried 

A színésznő főszereplésével forgatott First Reformed című filmet is Velencében mutatták be. A premierre Amanda Seyfried egy csodás Alexander McQueen ruhában jelent meg. Az anyagok játékán túl a részletgazdag hímzés tette igazán különlegessé a tervezői darabot.

Amanda SeyfriedForrás: AFP

Izabel Goulart

A brazil modell, aki az új Baywatch filmben is feltűnt, a nyitóeseményen és a The Shape Of Water című fantasy premierjén is megjelent. Míg a nyitónapon egy elegáns estélyiben vonult a vörös szőnyegen, a premieren igencsak meglepő outfitben: egy csillámos, áttetsző szoknyában és egy Thursday feliratú pulóverben jelent meg.

Izabel GoulartForrás: AFP

Bianca Balti 

A nyitónapon a modellek voltak túlsúlyban, a 33 éves Bianca Balti is ott volt az eseményen. A modell japán ihletésű frizurája jól passzolt az elegáns ruhához, és a széles, elöl megkötött övhöz. Kellemes lett az összhatás.

Bianca BaltiForrás: AFP

Renata Kuerten 

És akkor jöjjön még egy modell... Renata Kuerten szintén a nyitónapon tette tiszteletét Velencében, ráadásul egy igencsak feltűnő ruhát választott. A tollas ruha érdekessége, hogy a szoknyarészen egészen hosszú tollakat is belefoglaltak a ruhába, ami kissé szokatlan, ráadásul egy kicsit gonosz boszorkány hatását kelti. Ti mit gondoltok?

Renata KuertenForrás: AFP
Kiszőrösödtek a sztárok! Durva fotók a vörös szőnyegről
Mindig visszatér a vörös szőnyegre ez a régi-új trend, a tollas, szőrös ruhák, amelyek hol elegáns, hol nagyon is nevetséges összhatást eredményeznek. Nézzük az elmúlt évek leghíresebb ilyen öltözékeit!

Mark Cousins 

A brit filmrendező mindenkit meglepett öltözékével. Mintha Marc Jacobs egyik outfitjét lopta volna el a rendező. Hiába igyekezett minket hozzászoktatni a szoknyás férfiakhoz a világhírű divattervező, ma is meglepő látványt nyújt számunkra a vörös szőnyegen.

Mark CousinsForrás: AFP

Matt Damon és Luciana Barroso 

A nyitónap leghíresebb sztárja kétségkívül Matt Damon volt, akit felesége kísért el. Luciana Barroso egy piros estélyit viselt, ami a dekoltázst is kellemesen kihangsúlyozta.

Matt Damon és Luciana BarrosoForrás: AFP