Görögország Mága Zoltán
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Csodás helyszínről jelentkezett be Mága Zoltán: ide utazott a 43 éves sztár. 

"Koncert előtt egy kis lazítás!" - írja az oldalára Mága Zoltán a képek mellé, amelyeket Görögországból mutatott a követőinek. A képek rikítókék égboltról, óriás pálmafákról és hívogató medencékről árulkodnak.

Nem beszélve a finom ételekről és az olyan relaxáló tevékenységekről, mint a borozás vagy a vízipipázás. Mint kiderült, a Prima Primissima díjas hegedűművész a Thessaloniki szállodában élvezte a napfényt, és a fotókat nézegetve nekünk úgy tűnik, hogy bizony nagy most odaát a boldogság.

Ami nem meglepő. A hűvös és szürkés időjárás helyett mi is sokkal szívesebben lennénk egy ilyen mesebeli helyszínen.

Olasz és francia luxushotelek, amelyek a hírességek abszolút kedvencei

Te is biztosan elgondolkodtál már azon, hogy vajon mely hotelek azok, melyek a sztárok gyakran irreális elvárásait is képesek teljesíteni, és ezzel időről időre visszacsalogatni magukhoz őket. Bizony, a hírességek az elvárható legmagasabb luxust is kielégítő szállodákat preferálják. Imádják Európát, a történelme és a kiszolgálás egyedülálló minősége miatt. Összegyűjtöttünk néhány olyan hotelt, amelyek akár számunkra is elérhetőek lennének.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.