Elképesztő, hogy a fiatal nőnek mennyi önbizalma van: az egyik karja hiányzik, mégis sugárzóan szép. 

A 25 éves szépségnek amputálni kellett a bal karját, ez pedig gyökeresen megváltoztatta az életét. Eleinte nagyon rosszul viselte a tényt, ám idővel rádöbbent, hogy a szépsége, az egyénisége és a kisugárzása a tragédiától függetlenül is lehengerlő.

A közösségi oldalát végigpörgetve egy brutálisan szexi szőke nőt láthatunk, aki olyan idomokkal rendelkezik, amelyekről a legtöbben csak álmodunk. Nem meglepő, hogy modellként keresi a kenyerét, és több, mint hetvenezer követője van. 

A hiányzó végtag pedig mostanra előnyévé vált. Ugyanis ennek köszönhetően nem csak egy újabb szőke, gömbölyű modellt láthat a közönség, hanem egy olyan nőt, aki valóban szereti és elfogadja magát.

I May Not Be Perfect But Parts Of Me Are Pretty Extraordinary ✨

Mia✨|25|♌️ (@miss5thave_) által megosztott bejegyzés,

Hiszen ahhoz, hogy egy ilyen testi hibával az ember a világ elé álljon, muszáj, hogy harmóniában legyen önmagával. 

Paola Antonini féllábú modellélt őrül meg az internet
Paola 2014-ben szenvedett autóbalesetet, amikor a barátaival utaztak Rióba. A szerencsétlen esemény következtében amputálni kellett a lány bal lábát, azóta pedig művégtaggal éli az életét. Sokan összetörtek volna attól a traumától, amin a fiatal lány keresztül ment. De Paola inkább magasabb fokozatra kapcsolt, és boldogabb mint valaha.