Paola Antonini féllábú modellélt őrül meg az internet

Forrás: Instagram/Paola Antonini -
modell Paola Antonini életvidám
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sokan összetörtek volna attól a traumától, amin a fiatal lány keresztül ment. De Paola inkább magasabb fokozatra kapcsolt, és boldogabb mint valaha. 

Paola 2014-ben szenvedett autóbalesetet, amikor a barátaival utaztak Rióba. A szerencsétlen esemény következtében amputálni kellett a lány bal lábát, azóta pedig művégtaggal éli az életét.

Több ezer embernek ad erőt az amputált lábú modell, Paola Antonini Forrás: Instagram/Paola Antonini

A fiatal brazil szépség láthatóan boldog, kiegyensúlyozott életet él. Nem csak fizikailag, hanem lelkileg is felépült a traumából, és azóta még bátrabban nyit az élet adta új lehetőségek felé: Ejtőernyőzik, modellkedik, táncol, úszik és még sok minden mást is csinál.

1,3 millió követővel rendelkezik az Instagram oldalán: sokan követendő példaként tekintenek a Paolára, mások a sugárzó szépsége miatt szeretik nézegetni a képeit. Hatással van a világra, és megtanít minket arra, hogy becsülnünk kell minden olyan dolgot, amit eddig teljesen természetesnek kezeltünk.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.