Mága Zoltán
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mága Zoltán ritkán posztol családi képeket, Facebook-oldalán a szakmai-művészi életére helyezi a hangsúlyt. Nemrégiben azonban megmutatta gyönyörű feleségét, Annamáriát. 

Húsz éve él házasságban Mága Zoltán és Annamária, két gyerekük született, mindketten rendkívül muzikálisak: a 21 éves Jennifer októberben önálló nagykoncertet ad - ami okozott egy kis nézeteltérést a sztárok között - , a 11 éves Zolika, akárcsak édesapja, hegedül.

A zenész egyébként ritkán posztol a feleségével közös fotókat, de ezúttal kivételt tett.

Feleségek luxuskivitelben: Babett, Rita és Dalma csúnyán kibeszélik Vivienthttp://www.life.hu/sztarok/20171001-felesegek-luxuskivitelben-babett-rita-es-dalma-csunyan-kibeszelik-vivient.htmlAzt nem tudni, hogy a Feleségek luxuskivitelben szőke cicababái mióta ismerik egymást, de a történet szerint jó barátságban vannak. Babett, Rita és Dalma azonban úgy tűnik nincsen a legjobb véleménnyel a legfiatalabb szereplőről, Vivienről. Ahogy hárman maradnak, meg is ragadják az alkalmat egy kis - nem éppen jóindulatú - pletykára. TV + SztárokOrigoÍgy tanítja Pumped Gabo az új pultoslánythttp://www.life.hu/sztarok/20171001-igy-tanitja-pumped-gabo-az-uj-pultoslanyt-az-rtl-spike-on.htmlVajon mihez hasonlította az új pultoslány betanításakor Pumped Gabo a poharak méretét? Persze, hogy a legbecsesebbnek tartott szervéhez, ami nem az agya, annyi biztos. Pumpedék története a következő epizódban is megdöbbentő alpárisággal támad. TV + SztárokOrigoHatalmas melleivel izgatja a férfiakat az Instagramon Mészáros Dóra (18+)http://www.life.hu/sztarok/20170930-hatalmas-melleivel-izgatja-a-ferfiakat-az-instagramon-meszaros-dora.htmlBár Mészáros Dóráról keveset hallani, a követői azért időnként megcsodálhatják pucér testét. TV + SztárokOrigoHargitai Bea a #Bochkor műsor vendége volthttp://www.life.hu/sztarok/20170930-hargitai-bea-az-atv-bochkor-musor-vendege-volt.htmlAz ATV #Bochkor vendége volt Hargitai Bea, aki elképesztő öniróniával beszélt saját magáról. TV + SztárokOrigoAutóbalesetet szenvedett Éliás Jr. http://www.life.hu/sztarok/20170930-autobalesetet-szenvedett-elias-jr-zenesz.htmlÉliás Gyula a FEM3 Caféban mesélt a karambolról. TV + Sztárok--A Demcsák Zsuzsáról írtak miatt támadják Puzsért (18+)http://www.life.hu/sztarok/20170930-a-demcsak-zsuzsarol-irtak-miatt-tamadjak-puzser-robertet.htmlA minap Puzsér Róbert hosszú Facebook-posztban írt Demcsák Zsuzsáról. A nem éppen hízelgő bejegyzés miatt sokan kiakadtak, a kritikus új bejegyzést tett közzé. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.