A legó megunhatatlan, időtálló és korosztálytól függetlenül mindenki imádja. Ki ne szeretne hát nyerni egy éjszakát a legújabb Lego House-ba? A dániai Billundban található csodálatos ház, már kívülről is lenyűgöző, hát még a belső terei. Elég, ha szabadjára engeded a fantáziádat, és máris a tiéd lehet egy ingyen éjszaka 4 fő részére.

A Bjarke Ingels építész által tervezett, 25 millió építőkockából álló ház igazi játszótér kicsiknek és nagyoknak egyaránt. Itt minden megtalálható, amiről a kényelmet és az építőkockákat szeretők csak álmodhatnak, de ha mégis hiányérzeted támadna, csak állj neki, és építsd meg magadnak.

A Bjarke Ingels építész által tervezett, 25 millió építőkockából álló házban minden megtalálható, amiről a kényelmet és az építőkockákat szeretők csak álmodhatnakForrás: AirBnb

Már a házirend is sokat elárul abból, hogy mi vár itt a látogatókra:

  • A játék kötelező!
  • A felnőttek számára mindig javasolt legópapucs viselése.
  • Ha bármit is hiányolsz a szobádból, építsd meg magadnak bátran!
  • Az ágy olyan kényelmes, hogy reggel szükséged lehet egy kockaleválasztóra, hogy kikelj belőle.
  • Amennyiben 25 millió kocka nem lenne elég, találsz egy legóöntőgépet az előtérben.
  • Tudjuk, hogy egy bizonyos, ritka kockát keresel, de kérünk, hogy tartózkodj a legómedencében való alámerüléstől.
  • Egy Lego House-ban eltöltött este sem lehet teljes, az ágyba érkező kockareggeli nélkül.
  • A legmodernebb otthoni riasztórendszer: lefekvés előtt csak dobj néhány építőkockát a padlóra!

Az Airbnb és a Lego közös játékában annyi a dolgod, hogy megválaszolj egy egyszerű kérdést; "Ha korlátlan mennyiségű legókockával rendelkeznél, mit építenél?" Jól gondold végig, hogy mit válaszolsz, mivel meg is kell építened azt, a Lego egyik tervezőjével és rajongójával, Jamie Berarddal. A nyertes család 2017. november 24-25-e között élvezheti, teljesen ingyen a legóvilág legjavát.

A legóházban megismerheted az egész legótörténelmet, és beleshetsz a kulisszák mögé isForrás: AirBnb

A Lego House nem csupán a műanyag kockákból épített bútorai miatt érdekes. Itt lényegében megismerheted az egész legótörténelmet, beleshetsz a kulisszák mögé, építőkockákból kell kiraknod az ebédetet, melyet robotok szolgálnak fel, és olyan élményekkel gazdagodhatsz, melyek valóban egyedülállóak.

Ha esélyt szeretnél egy nyereményéjszakára, kattints ide.

/1711/A_h_z201711894210