Hódi Pamela frizura fotó szőke hajszín
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hódi Pamela friss fotóján látszik, hogy a sztár hajszínváltáson ment át: ilyen lett a végeredmény. 

Hódi Pamela rendszeresen látható a Micsoda Nők! Várkonyi Andreával című beszélgetős műsorban, amelyben sok másik sztárral együtt vallott az élete legkülönfélébb eseményeiről. A szexi szépség korábban mesélt a gyermekkoráról, illetve azt is bevallotta, hogy következő pasinak egy negyvenes, jól szituált férfit képzel el maga mellé.

Időnként nézeteltérések is kialakulnak a műsorban, például Pamela és Mádai Vivi között: szexuális kérdésekben nem értettek egyet egymással. Most pedig egy új fotó került fel Pamela közösségi oldalára, amely szintén a műsor forgatása alatt készült.

Micsoda Nők forgatáson!❤️ Nagyon szeretem❤️

Hódi Pamela (@hodipamela_official) által megosztott bejegyzés,

A képen jól látható, hogy Pamela világosabb hajszínre váltott, és ezúttal szőke tincsekkel ült a kamerák elé. A rajonogói imádják az új frizuráját, több, mint 8000 kedveléssel jutalmazták.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.