Hódi Pamela őszintén vallott a gyerekkoráról: Videó!

"Forrás: FEM3/Micsoda Nők! " -
Hódi Pamela gyermekkor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hódi Pamela kendőzetlen őszinteséggel mesélt a gyermekkoráról: ennek köszönhetően lett felnőtt korára ilyen "kemény" nő. 

Többek között Hódi Pamela is vendégeskedett a Micsoda Nők! Várkonyi Andreával című műsorban, ahol egyebek mellett a gyermekkoráról is mesélt. Megtudtuk, hogy a szexi sztárnak nagyon fiatalon elváltak a szülei: mindössze egy éves volt, mikor az anyukája egyedül maradt vele, és a nővérével.

"(...)Nálunk anyukám volt az, aki a férfi dolgokat is csinálta, mert ugye egyedül nevelt minket, miközben nem volt egy olyan anyagi háttér, hogy ő megtehesse azt, hogy mondjuk nem dolgozik. Tehát 12 órában varrónőként dolgozott, mi a nővéremmel egyedül mentünk biciklivel már általános iskolába is" - mesélte a híres édesanya.

Pamela szerint a gyermekkori események nagyban hozzájárultak ahhoz, hogy felnőtt korára egy talpraesett, mindent megoldó nő legyen, aki ebből kifolyólag némi férfias vonást is hordoz a személyiségében.

Hódi Pamela szomorú, hogy elmaradt az esküvője?

Mint ismeretes, Hódi Pamela és Berki Krisztián váratlanul, két héttel a kitűzött esemény előtt lefújták tervezett álomesküvőjüket. Közösségi oldalaikon tudatták követőikkel a hírt, ám bővebben nem kívánták megmagyarázni a dolgot.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.