Mádai Vivi beszólt Hódi Pamelának Várkonyi Andrea műsorában: korlátoltnak nevezete: videó

Forrás: Micsoda nők! -
Hódi Pamela Várkonyi Andrea Mádai Vivien
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mádai Vivi Hódi Pamelával együtt vett részt Várkonyi Andrea műsorában, ahol egy izgalmas játékot játszottak. Ekkor szólt be Vivi Pamelának, és nem is csak neki!

Hódi Pamela, Mádai Vivi és Dér Heni Várkonyi Andrea műsorának vendégei voltak, ahol egy izgalmas játékot játszottak a meghívottak. A műsorvezető azt próbáltak kideríteni, hogy milyen férfinak adnák meg a lányok a telefonszámukat, ehhez különböző típusú és foglalkozású emberekről mutatott képeket, a vendégek pedig döntöttek.

Ilyen fejet vágott Mádai Vivien, míg Heni és Pamela beszéltek Forrás: Micsoda nők!

A legnagyobb véleménykülönbséget egy túlsúlyos sebész okozta Pamela, Vivi és Heni között, ugyanis Mádai Vivi volt az egyetlen, aki úgy döntött, ő bizony megadná a telefonszámát. Pamela szerint azonban egy túlsúlyos emberrel nem lehet jó a szexuális élet. „Rámegy a szexuális életre, valami csüngő valamikkel ott..." – mondta Pamela, akivel Heni is egyetértett. Ekkor szólt közbe Vivi.

Olyan korlátoltak vagytok"

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.