Így töltötték az ünnepeket a világ leggazdagabb tinédzserei: fotók!

Forrás: Instagram/richkidslondon -
karácsony luxus gazdag milliárdos
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Döbbenetes fotókat töltöttek fel az Instagramra a világ leggazdagabb tinédszerei, akik születésük óta luxusban élnek. 

Ahogy végtelen szegénység is van a világon, úgy a mérhetetlen luxus fogalma is valós. És vannak fiatalok, akik a fényűzés közepébe születnek, de nem értik igazán, mi veszi őket körül. Számukra minden nap olyan, mint nekünk a karácsony. Éppen ezért talán még elképzelni sem lehet, hogy az ő szemszögükből nézve mit jelent a karácsony.

Nincs karácsony luxusautó nélkül Forrás: Instagram/#richkidsofinstagram

Nekik vélhetőleg teljesen természetes, hogy karácsonyra méregdrága sportokocsikat kapnak karácsonyra, magánrepülőn utaznak, és a ruhatáruk egy-egy darabja is többe kerül, mint egy átlagos ember éves fizetése - írta meg a TheSun.

Plafonról lelógó trendi karácsonyfa és méregdrága szőrmeszőnyeg. A napszemüveg indokolt. Forrás: Instagram/#richkidsofinstagram

Több fotó is felkerült karácsony körül az Instagramra, amelynek köszönhetően mi is betekintést nyerhettünk a luxustinik kacsalábon forgó palotáiba. Azt pedig, hogy ez irigylésreméltó-e vagy sem, mindenki döntse el maga.

Ilyen fényűző helyiséget is csak sorozatokban szoktunk látni Forrás: Instagram/richkidslondon

Last min Christmas shopping Courtesy for @d.lempert

RICH KIDS OF LONDON (@richkidslondon) által megosztott bejegyzés,






Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.