Czippán Anett szerint a szoptatás bizony nagyon fáj: fotó!

Fotó: Szabó Gábor - Origo -
szoptatás szenvedés fájdalom valóság Czippán Anett
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Czippán Anett volt olyan bátor, és felvállalta a nyilvánosság előtt azt, amiről sokan nem mernek beszélni. 

Ahogy azt már korábban megírtuk, november 20-án adott életet második gyermekének Czippán Anett. A kicsi 3950 grammal érkezett a világra, a Soma nevet kapta, és szerencsére egészséges, valamint szépen fejlődik.

A híres édesanya már meg is mutatta a nagy világnak a kisbabát, most azonban egy olyan témát emelt ki a közösségi oldalán, amiről keveset beszélünk. Elmesélte, hogy ugyan a szoptatásról mindig csak szépet és jót lehet olvasni, ám a valóságban ez korántsem ilyen.

"(...)Nos, én megtapasztaltam, hogy sajnos a valóságban sokaknál másképp alakul. Szúró, égető fájdalom, sebek és mellgyulladások. Amelyekről nyíltan sose beszélünk. Én úgy döntöttem, posztolok egy valós képet, ami lehet, hogy sokak szemében visszatetszést kelt, de ha kell, elsőként felvállalom, hogy bizony a szoptatás őrületesen fáj. Ez ilyen, nincs mit tenni, ki kell tartani. Nehéz az etetés, de mindent megteszek, hogy anyatejjel tápláljam a gyermekem, akármit kibírok, mert szeretném én is átélni a csodát, amiről sok anya mesél."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.