Vilmos herceg 60 ezret költött volna hajvágásra?

Forrás: AFP/Daniel Leal-Olivas -
felháborodás hajvágás Vilmos herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vilmos herceg a napokban levágatta az amúgy is kevés haját, új kinézete körül pedig igazi csata alakult ki. Elterjedt a hír, körülbelül 60 ezer forintot fizetett a fodrászatért.

Ahogy arról a Life.hu is beszámolt, Vilmos herceg még rövidebbre vágatta amúgy is ritkás haját. A szembetűnő különbségre egyből felfigyelt az internet népe, de a nagy átalakulás helyett inkább az új frizura ára kezdte el foglalkoztatni az embereket. Az a hír terjedt el ugyanis, hogy a vágásért Vilmos herceg 180 fontot, azaz átszámítva körülbelül 60 ezer forintot fizetett, ami érthetően felháborította az embereket.

Ilyen lett Vilmos herceg új frizurája Forrás: AFP/Daniel Leal-Olivas

A közösségi oldalakat elárasztották a dühöngő kommentek, így Vilmos herceg kénytelen volt reagálni, Természetesen tagadja, hogy ennyi pénzt költött volna új kinézetére, azt viszont továbbra sem tudni, hogy pontosan akkor mennyit is fizetett a hajvágásért - írja a Bors.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.