Tegnap este adták át a Brit awards zenei díjakat. A tavalyi borzalmas felhozatal után idén kicsit változatosabb volt a felhozatal, de így is bőven akadtak negatív meglepetések. Mutatjuk a legemlékezetesebb megoldásokat!

 • Ritkán történik ilyen, de ezúttal Rosie Huntington-Whiteley is rosszul választott: legalábbis szerintünk. A Saint Laurent ruha retró beütése valahogy nem illet a modellhez. 
Rosie Huntington-WhiteleyForrás: Mike Marsland/WireImage/2018 Mike Marsland/Mike Marsland
 • Hailey Baldwin is flitteres ruhában, egy Ralph Lauren darabban érkezett, ajkain nagyon sötét, szinte fekete rúzzsal. Nekünk nem jött be az összhatás.
Hailey BaldwinForrás: Dave J Hogan/Getty Images/2018 Dave J Hogan/Dave J Hogan
 • Jennifer Hudsonnak kétségtelenül jól áll a piros. A ruha ünnepélyességébe a mellrészen használt lakkbőr vitt egy kis vagányságot.
Jennifer HudsonForrás: Mike Marsland/WireImage/2018 Mike Marsland/Mike Marsland
 • Rita Ora szokás szerint magára vonta a figyelmet ruhájával. A tollas darab Ralph&Russo műhelyében készült.
Rita OraForrás: Dave J Hogan/Getty Images/2018 Dave J Hogan/Dave J Hogan
 • Kylie Minogue szintén pirosban tűnt ki a tömegből. Kabátja alatt egy nude selyemruhát viselt. Az énekesnő hamarosan betölti az 50-et, mégis fantasztikusan néz ki.
Kylie MinogueForrás: Mike Marsland/WireImage/2018 Mike Marsland/Mike Marsland
 • Hasonló kabátos megoldást választott Emma Bunton, a Spice Girls egykori tagja. Fekete latex kabátjában, ami alatt valószínűleg mást nem is viselt, sokkal kevésbé volt elegáns, mint Kylie.
Emma BuntonForrás: Mike Marsland/WireImage/2018 Mike Marsland/Mike Marsland
 • Még mindig nem unják a sztárok, így manapság nem maradhat el egy vörös szőnyeges eseményen sem az áttetsző anyagú ruha. Ezt ezúttal Kate Moss húga, Lottie Moss viselte.
Lottie MossForrás: Mike Marsland/WireImage/2018 Mike Marsland/Mike Marsland
 • Ugyan szeretjük, amikor egy sztár egyszerű ruhát választ, és azt viselve tudja kihangsúlyozni szépségét, Pixie Lottnak ez most valahogy nem sikerült. 
Pixie LottForrás: Dave Benett/Getty Images/2018 David M. Benett/David M. Benett
Dua LipaForrás: Dave Benett/Getty Images/2018 David M. Benett/David M. Benett
 • Persze, szeretjük a retrót, de Ellie Goulding ruhája számunkra túlságosan is 80-as évek. 
Ellie GouldingForrás: Mike Marsland/WireImage/2018 Mike Marsland/Mike Marsland
 • Alice Dellal modell átlátszó leopárdmintás ruhában keltett feltűnést. Egyértelműen nem az ízlésesre ment, főleg ezzel a cipővel, hanem inkább a rock and roll életérzésre - persze egy kis Chanellel kiegészítve mindezt.
Alice DellalForrás: Mike Marsland/WireImage/2018 Mike Marsland/Mike Marsland
 • A svéd színésznő, Noomi Rapace fekete tüllel és lila színekben pompázó kötéssel variált ruhája szintén eléggé eklektikus képet mutatott.
Noomi RapaceForrás: Mike Marsland/WireImage/2018 Mike Marsland/Mike Marsland
A legdurvább dekoltázsok a Brit Awardsról

Tegnap este rendezték meg a Brit Awards zenei díjátadót, ahol a legnagyobb sztárok is képviselték magukat. Tőlük is láttunk izgalmas és sokkoló outfiteket, a kivillanó dekoltázsokat azonban kevésbé ismert kolléganőikre hagyták. Íme, a fotók!