Kiszőrösödtek a sztárok! Durva fotók a vörös szőnyegről

ruha toll vörös szőnyeg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mindig visszatér a vörös szőnyegre ez a régi-új trend, a tollas, szőrös ruhák, amelyek hol elegáns, hol nagyon is nevetséges összhatást eredményeznek. Nézzük az elmúlt évek leghíresebb ilyen öltözékeit!

Főleg a jelmezszerűségről is elhíresült Met-gálán, illetve a cannes-i filmfesztivál vörös szőnyeg tér vissza évről évre ez a trend, amit Beyoncé 2012-ben egy hosszú uszályos estélyivel képviselt.

Beyoncé a Met-gálán, 2012 Forrás: AFP/Timothy A. Clary

Szintén ebben az évben, Cannes-ban Cheryl Cole viselt egy egészen elegáns ruhát, ami a fehér és a piros játékára épült.

Cheryl Cole - Cannes-i Filmfesztivál, 2012 Forrás: AFP/Valery Hache

Blake Lively 2015-ös piros csipkével kombinált ruháját nem kifejezetten szerettük, de az idei Met-gálás választása nagyot szólt a divatrajongók körében. Mindenki imádta!

Blake Lively az Adaline varázslatos élete című film bemutatóján, 2015 Forrás: AFP/Jamie Mccarthy

Blake Lively a Met-gálán, 2017 Forrás: AFP/Dimitrios Kambouris

Katy Perry az idei Grammyn borzalmasan festett ebben a metál felsővel kombinált szőrszoknyában, ami ráadásul teljesen rosszul vágta el az énekesnő alakját.

Katy Perry a Grammy-gálán, 2017 Forrás: AFP/Frazer Harrison

Cate Blanchett Baftán viselt ruhája ilyen szempontból sokkal jobb volt, viszont ezzel a gyönyörű hímzéssel egy nemesebb anyagot sokkal jobban el tudtunk volna képzelni.

Cate Blanchett a BAFTA Awardson, 2016 Forrás: AFP

Julianne Moore-t imádjuk, de tollas választásaiért nem voltunk oda. A bordót Cannes-ban, a világos rövid ruhát az idei Met-gálán viselte.

Julianne Moore - Cannes-i Filmfesztivál, 2017 Forrás: AFP

Julianne Moore - Met-gála, 2017 Forrás: AFP

Naná, hogy a Kardashian lányok is kivették a részüket ebből a trendből. Kim Kardashian a 2015-ös Met-gálán viselte az áttetsző anyag, illetve a kristályos és tollas díszítés kombinálásával készült ruhát. Kendall Jenner pedig egy cannes-i partira vette fel ezt a szexis hálószobai viseltre hajazó összeállítást.

Kim Kardashian - Met-gála, 2015 Forrás: AFP/Andrew H. Walker

Kendall Jenner a Cannes-i Filmfesztiválon, 2016 Forrás: AFP

Igazi arany tollakat Laetitia Casta villantott Cannes-ban, ezüst tollakkal pedig Rita Ora büszkélkedett a Meten.

Laetitia Casta - Cannes-i Filmfesztivál, 2013 Forrás: AFP/Loic Venance

Rita Ora Met-gálán, 2016 Forrás: AFP/Larry Busacca

A legszőrösebb kreációkat Sonam Kapoor, Iggy Azalea és Naomi Watts viselte. Naomi még tudta is viselni ezt a súlyos ruhát, de a másik kettő kreáció egyáltalán nem mutatott jól a vörös szőnyegen.

Sonam Kapoor - Cannes-i Filmfesztivál, 2015 Forrás: Northfoto

Iggy Azalea, 2015 Forrás: AFP

Naomi Watts - Cannes-i Filmfesztivál, 2015 Forrás: AFP/Anne-Christine Poujoulat
Öltözködési stílusáról vallott Szilágyi Áronhttp://www.life.hu/trend/20170612-oltozkodesi-stilusarol-vallott-szilagyi-aron.htmlA kétszeres olimpiai, világ- és Európa-bajnok vívó, Szilágyi Áron egy prémium óramárka nagykövete lett. Ennek kapcsán kérdeztük arról, milyen kiegészítőket hord, és milyen stílusban öltözködik a páston túl. Trend--Ezek lesznek a nyár legmenőbb sminkszíneihttp://www.life.hu/trend/20170607-ezek-lesznek-a-nyar-legmenobb-sminkszinei.htmlA szezon legizgalmasabb árnyalatai elrepítenek a fülledt trópusokra és az érintetlen természetbe. Igazi multikulturális vibrálás! Az állatmotívumokat felváltották a lomb- és levélzöldek, valamint a színpompás virágminták. Egyszerre sikkes és elragadó ez a sok bujaság. Trend--Magyar modellek szépségtitkaihttp://www.life.hu/trend/20170607-magyar-modellek-szepsegtitkai-axente-vanessa-palvin-barbi-mihalik-eniko.htmlMéltán lehetünk büszkék rájuk, hiszen hazánk leghíresebb, nemzetközileg elismert szupermodelljei a legtöbbet foglalkoztatott modellek a világban. Most eláruljuk a Axente Vanessa, Mihalik Enikő és Palvin Barbara szépségtitkait. Trend--Celebek fürdőköntösben - Ez az új street style trend!http://www.life.hu/trend/20170526-celebek-furdokontosben-ez-az-uj-street-style-trend.htmlEddig a fehérneműk felsőrészként, illetve ruhaként való használata, majd a felemás cipők viselése volt a legextrémebb irány a street style vonalon, de még a vörös szőnyegen is. Most viszont újítottak a celebek: a fürdőköntös a legújabb trend! Trend--Hemzsegtek a kivillanó combok Cannes vörös szőnyegénhttp://www.life.hu/trend/20170518-cannes-voros-szonyegen-a-combok-vittek-a-primet.htmlTegnap este kezdetét vette a 70. cannes-i filmfesztivál. A május 28-ig tartó seregszemlét az Arany Pálma díj átadása zárja majd, de ne szaladjuk ennyire előre, hiszen addig még több vörös szőnyeges esemény is lesz, ahol több hollywoodi sztár is tiszteletét teszi. Nézzük, milyen volt a fesztivált megnyitó vörös szőnyeges bevonulás! TrendAFPEz 2017 esküvői sminkjehttp://www.life.hu/trend/20170508-2017-eskuvoi-sminkje.htmlTermészetesen az esküvői trendet is utolérte az éppen aktuális, meghatározó irányokat mutató nemzetközi trend, így új őrület tombol a menyasszonyi sminkek terén is. Idén elfelejthetjük a vastag, agyonkontúrozott, matt alapozást, az ékkövekkel megspékelt szemsminket, valamint a vintage szemhangsúlyt. Az új trend ajakhangsúlyos, légiesen fényes. TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.