Egy éve nem szőrtelenít Sonia Cytrowska lengyel titkárnő: fotó

Forrás: instagram.com/netrenkta/ -
szőrtelenítés test titkárnő testszőrzet borotválkozás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sonia Cytrowska kipróbálta, milyen az, ha egy évig nem szőrtelenít. Egyszerűen elege lett a társadalmi elvárásokból.

A 28 éves lengyel titkárnő, Sonia 2017 elején határozta el, hogy nem borotválkozik többet. Korábban heti három órát tölött azzal, hogy szőrtelenítsen. Elege lett abból, hogy állandóan azt érezte, a társadalom arra kényszeríti, hogy csupasz legyen a teste. Soniát rengetegen támogatják, egyre többen követik a közösségi oldalán.

A lengyel titkárnőnek elege lett a trendekből Forrás: instagram.com/netrenkta/


"Azért döntöttem úgy, hogy nem borotválkozom, mert szépnek érzem magam így, ráadásul nagyon kényelmes az életem azóta. Vannak azért olyan napok, amikor felteszem magamnak a kérdést, hogy miért harcolok a szépségtrendek ellen, miért vagyok ilyen makacs. De rengeteg üzenetet kapok más nőktől, lányoktól, akik most pont ott tartanak, ahol én egy évvel ezelőtt. Támogatom őket mindenben. Néha képeket mutatunk egymásnak, így segítjük a másikat"
- mesélte Sonia a DailyMailnek.

Sonia fotóit itt nézheted meg.




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.