Doszpot Evelin a szépészeti beavatkozásokról: "Minél idősebb vagy, annál többet ront"

Forrás: FEM3 -
szépészeti beavatkozás plasztikai sebész vallomás Doszpot Evelin ráncok időskor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Doszpot Evelin szerint idős korban már nem érdemes bevállalni a szépészeti beavatkozásokat, mert akkor már semmit nem ér.

Várkonyi Andrea a Micsoda nők! című műsorban arról beszélt, hogy úgy érzi, mostanában mindenhonnan azt sugallják felénk, hogy csak az szép, aki fiatal, valamint hogy legyen feltöltve az ajkunk. Erre reagált Doszpot Evelin, aki elárulta, hogy szerinte a szépészeti beavatkozások is addig érnek valamit, amíg az ember fiatal.

A kor előrehaladtával egyre frusztrálóbb, hogy már nem tudod a lépést tartani, hogy bármit csinálsz, akkor sem az lesz. Míg fiatal vagy és javít rajtad a szoli, addig minél idősebb vagy, annál többet ront rajtad. A ráncfelvarrás is egy ideig javít rajtad, de egy bizonyos kor után már ront... Mert ordítani fog. A fogyókúra ugyanez. Ha átlépsz egy bizonyos kort, akkor öregít." – mondta Doszpot Evelin.

Március 5-én temetik Kiss Józsefet, az Argo Tysonjáthttp://www.life.hu/sztarok/20180227-marcius-5en-temetik-kiss-jozsefet-az-argo-tysonjat.htmlMárcius 5-én temetik az 51 éves korában, egy tragikus baleset következtében elhunyt Kiss Józsefet, az Argo filmek Tysonját. TV + Sztárok--Ed Sheeran mégsem énekel Harry herceg esküvőjénhttp://www.life.hu/sztarok/20180227-ed-sheeran-megsem-enekel-harry-herceg-es-meghan-markle-eskuvojen.htmlTévedtek, akik azt hitték, Ed Sheeran fog énekelni Harry herceg és Meghan Markle esküvőjén. Az énekes most tiszta vizet öntött a pohárba. TV + Sztárok--Nekiment A Dal zsűrijének Horváth Tamás, nem indul többé a versenyenhttp://www.life.hu/sztarok/20180227-nekiment-a-dal-zsurijenek-horvath-tamas-nem-indul-tobbe.htmlKiakadt Horváth Tamás, mert az énekes dalát A Dal zsűrije nem választotta be a legjobb 4 közé. Mint mondja, biztosan nem indul többet a versenyen. TV + Sztárok--Berki Krisztián reagált Hódi Pamela kiakadásárahttp://www.life.hu/sztarok/20180227-berki-krisztian-reagalt-hodi-pamela-kiakadasara-katona-renata.htmlBerki Krisztián reagált Hódi Pamela azon kijelentésére, miszerint megalázva érzi magát. TV + Sztárok--Bilincsben vitték el a rendőrök Heather Lockleart: családon belüli erőszak a vádhttp://www.life.hu/sztarok/20180227-bilincsben-vittek-el-a-rendorok-heather-lockleart-csaladon-beluli-eroszak-a-vad.htmlLetartóztatták Heather Locklear színésznőt, a vád: családon belüli erőszak és hatósági személy elleni erőszak. TV + Sztárok--Hargitay András szerint még kibékülhet Shane Tusup és Hosszú Katinkahttp://www.life.hu/sztarok/20180227-hargitay-andras-szerint-meg-kibekulhet-egymassal-shane-tusup-es-hosszu-katinka.htmlAz egykori úszókapitány, Hargitay András még lát esélyt arra, hogy kibéküljön egymással Hosszú Katinka és Shane Tusup. TV + SztárokFotó: Polyák Attila - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.