Március 5-én temetik Kiss Józsefet, az Argo Tysonját

Forrás: Thinkstock -
halál Kiss József temetés színész Argo
Március 5-én temetik az 51 éves korában, egy tragikus baleset következtében elhunyt Kiss Józsefet, az Argo filmek Tysonját.

Mint arról korábban már beszámoltunk, február elején elgázolták az Argo filmek Tysonját, Kiss Józsefet, aki belehalt a sérüléseibe. Halálának hírét az egész ország megdöbbenéssel fogadta.

A temetése nyilvános lesz, március 5-én 13 órakor tartják a Budakeszi temetőben. A család közleményében kéri a gyászoló ismerősöket, rajongókat, hogy egy szál virággal róják le a kegyeletüket. A színész két iskoláskorú gyermeket hagyott hátra, aki teheti, adományával segítheti a családot.

Nekiment A Dal zsűrijének Horváth Tamás, nem indul többé a versenyenhttp://www.life.hu/sztarok/20180227-nekiment-a-dal-zsurijenek-horvath-tamas-nem-indul-tobbe.htmlKiakadt Horváth Tamás, mert az énekes dalát A Dal zsűrije nem választotta be a legjobb 4 közé. Mint mondja, biztosan nem indul többet a versenyen. TV + Sztárok--Berki Krisztián reagált Hódi Pamela kiakadásárahttp://www.life.hu/sztarok/20180227-berki-krisztian-reagalt-hodi-pamela-kiakadasara-katona-renata.htmlBerki Krisztián reagált Hódi Pamela azon kijelentésére, miszerint megalázva érzi magát. TV + Sztárok--Bilincsben vitték el a rendőrök Heather Lockleart: családon belüli erőszak a vádhttp://www.life.hu/sztarok/20180227-bilincsben-vittek-el-a-rendorok-heather-lockleart-csaladon-beluli-eroszak-a-vad.htmlLetartóztatták Heather Locklear színésznőt, a vád: családon belüli erőszak és hatósági személy elleni erőszak. TV + Sztárok--Hargitay András szerint még kibékülhet Shane Tusup és Hosszú Katinkahttp://www.life.hu/sztarok/20180227-hargitay-andras-szerint-meg-kibekulhet-egymassal-shane-tusup-es-hosszu-katinka.htmlAz egykori úszókapitány, Hargitay András még lát esélyt arra, hogy kibéküljön egymással Hosszú Katinka és Shane Tusup. TV + SztárokFotó: Polyák Attila - OrigoHosszú idő után először posztolt a közösségi oldalra Justin Therouxhttp://www.life.hu/sztarok/20180226-hosszu-ido-utan-eloszor-posztolt-a-kozossegi-oldalra-justin-theroux-jennifer-aniston-ferje.htmlA válásuk hírének kirobbanása óta először posztolt a közösségi oldalra Jennifer Aniston férje, Justin Theroux. TV + Sztárok--Kitálalt egykori társairól a Neoton Família énekesnője, Pál Évahttp://www.life.hu/sztarok/20180226-kitalalt-egykori-tarsairol-a-neoton-familia-enekesnoje-pal-eva.htmlÚgy tűnik, nincs béke az egykori Neoton Família tagjai között, Pál Éva énekesnő most kitálalt. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.