"Kellemesebbé tehetnénk az óraátállítást az első Nektek Szöul epizóddal...? Szemfülesek - és akik feliratkoztak a youtube-csatornánkra - már éjjel láthatták. Szóval iratkozzatok fel, az a biztos, mert sose lehet tudni, mikor készülünk el.. Indulhatunk?" - harangozta be új utazós vlogjukat Ördög Nóri. 

A követőik a Nánázsiához hasonlóan ezt is imádják: szeretik nézni a szép kis család kalandjait, ami nem is csoda, hiszen valóban megkapóan édesek. 

Persze, csodálkoznánk, ha nem lenne azért negatív komment is. Íme: 

"Hat nem tudom. Az elejen meg jopofa volt nezni alkalomszeruen (az Azsia Expresszen belul mondjuk, ami amugyis egy tv musor es forgatas volt, sztem egesz mas), de azert az, hogy ezek a gyerekek most mar egy vlog kedveert allandoan kamerak kereszttuzeben elik meg a legemlekezetesebb pillanataikat, ami aztan ki van teve az egesz vilag ele valoszinuleg anyagi haszonszerzes miatt, hat nem tudom hova vezet a lelkivilagukban. En sajnalom oket...az meg megint mas kerdes, hogy felnottkorukban mit fognak szolni ehhez..." - írja Nóra egyik követője, aki ezzel ki is vivta a rajongók haragját. 

"Először is ha nem tetszik nem kell nézni! Másodszor pedig nem ők az egyetlen emberek akik rögzítik az ilyen élményeket. Ennek semmi köze nincs a gyerekek lelkivilágához. Más ember is vezet hasonló vlogot, nyilván azért van megvágva a videó, mert nem akarnak és nem is szükséges minden egyes percet meg mutatni, hanem van ami meg marad csak nekik! A legtöbb ember szívesen vissza nézi az ilyen emlékeket magukról évekkel később! Sajnos egyesek nem így vannak vele."

"Nagyon kedves töked, h felhívtad a Nánási család figyelmét erre a problémára. Gondolom, ha kíváncsiak lesznek a pszichológiai véleményezésedre, egyeztetenek veled külön idöpontot, hogy személyesen kifejthesd nézőpontodat ez irányban. Ha külön megkéred őket, valószínűleg a kamerát sem merik elővenni. Miért olyan nagy baj, ha vki visszanézheti a gyermekkori felvételeit, azok izgalmas eseményeit? Semmi provokativ nincs ezeken a felvételeken, hogy felnött korukban szégyenkezniük kellene visszanézniük vagy jajveszékelve a fejüket fogni, hogy ország-világ láthatta gyermeki életük egy-két eseményét. Szóval a javaalatom annyi, hogy nézd csendben vagy el se inditsd! Biztosan meglesznek a feliratkozásod nélkül" - olvasható.