Szabó Zsófi és édesanyja kapcsolatában nagy törés volt, Pálma ugyanis nem akarta elfogadni, hogy lánya roma fiúhoz megy hozzá. Az unoka érkezése azonban mindent megváltoztatott.

Szabó Zsófi és édesanyja nem voltak mindig jóban: hónapok teltek el úgy, hogy nem is beszéltek. Pálma ugyanis nem volt hajlandó elfogadni lánya választottját, nem akart belenyugodni abba, hogy Zsófi roma fiúhoz megy hozzá. Zsófi gyermekének, Mendelnek a születése azonban mindent megváltoztatott, ez mentette meg kettőjük kapcsolatát. Pálma odaadó és bármikor ugrasztható nagymama.

Szabó Zsófi és édesanyja Pálma asszonyForrás:facebook/Szabó Zsófi

"Amikor Zsófi forgatni megy, mindig én vagyok az unokámmal. Szerencsére fel sem merül, hogy bébiszitterre bízzák, én nem dolgozom, szabadidőm van bőven, és ki másra fordítanám, ha nem az egyetlen unokámra" - mondta a Story Magazinnak Pálma, aki a Mendel körüli teendőkben Zsófi utasításait követi. "A lányom a kisfiú édesanyja, neki kell meghatároznia, milyen legyen a gyerek napirendje, egyáltalán hogyan szeretné nevelni" - tette hozzá a nagymama.