Szabó Zsófi anyját zavarta, hogy lánya választottja, Zsolti roma

Forrás:facebook/Szabó Zsófi -
Szabó Zsófi Kiss Zsolt roma
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Fél évig nem beszélt anyjával Szabó Zsófi, mert Pálma asszony helytelenítette kapcsolatát Zsoltival. Zavarta, hogy a lánya választottja roma származású. "Nehezen fogadtam el ezt a házasságot" - mondta a színésznő anyja. 
Szabó Zsófi és édesanyja Pálma asszony Forrás:facebook/Szabó Zsófi
Erdei Zsolt nehezen tartja kordában a fiát http://www.life.hu/csalad/20170615-erdei-zsolt-fia-nyeregben-erzi-magat.htmlA híres boxoló a gyereknevelés nehézségeiről mesélt, de szóba került a legkisebb csemetéje is. Család--Kádba fojtotta gyermekeit egy texasi anya - Szülés utáni depresszió, vallási fanatizmus (+18)http://www.life.hu/csalad/20170614-kadba-fojtotta-gyermekeit-egy-texasi-anya-szules-utani-depresszio-18.htmlNincs annál nagyobb bűn, mint amikor egy anya a gyermekei ellen fordul. Most egy olyan nő szörnyű tettét mutatjuk be, aki nem csupán gyerekgyilkos, hanem egy szülés utáni depresszióban szenvedő anya is, akit magára hagytak, és végül ez vezetett a tragédiához. Andrea Yatest nem találták bűnösnek az őrültsége miatt, miután vízbe fojtotta 5 gyermekét. Család--Egy bennfentes szerint megszülettek Beyoncé ikrei http://www.life.hu/csalad/20170614-bizonyos-informaciok-szerint-megszulettek-beyonce-ikrei.htmlFriss hírek kerültek napvilágra a híres énekesnőről: bizonyos információk szerint megszülettek a sztárcsemeték. Család--Így neveli 8 gyermekét az ausztrál család: Fotók!http://www.life.hu/csalad/20170614-nyolc-gyermeket-nevel-egy-ausztral-no.htmlMindennapi életéről számolt be egy nő, aki 8 gyermeket nevel. A kicsik napi ellátása rengeteg pénzt és energiát igényel, az édesanya heti 90 ezer forintot költ ételre. CsaládOrigo22 év után derült ki, hogy Evelin Grünwald nem a saját lányát neveltehttp://www.life.hu/csalad/20170614-22-ev-utan-derult-ki-hogy-nem-a-sajat-lanyat-nevelte.html22 év után derült ki, hogy az anya nem a saját lányát nevelte fel. A kórházban cserélték el a babákat, minden érintett 30 ezer eurós kártérítést kap. CsaládOrigoHarmadik gyerekét várja Kate Middleton?http://www.life.hu/csalad/20170614-harmadik-gyereket-varja-kate-middleton.htmlBár egy ideje arról beszélnek, a hercegi pár nem vállal több gyereket, lehet, hogy mégis másképp döntöttek. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.