Róza úgy döntött, nem vár tovább a késlekedő Fogtündérre. Tollat ragadott, és figyelmeztette, mi a következő lépés, ha a héten nem érkezik meg. 

Rózának egyszerűen elfogyott a türelme, ami érthető, hiszen már egy hónapja várja, hogy megérkezzen hozzá a Fogtündér. Úgy döntött, kézbe veszi a dolgok irányítását és levelet írt a tündérnek. Tulajdonképpen a kislány kedvesen megfenyegette a Fogtündért. A levelet a szülők tették közzé a Facebookon.

Kedves Fogtündér: ÉN igazán nem szeretnék türelmetlennek tűnni, de azért az eléggé ZAVARÓ, hogy már egy hónapja várok rád! Csipkedd magad! Amennyiben a következő egy hétben nem jössz, beperellek. Megértésed köszönöm :) Hahó Írta: Róza.

Levelet írt a Fogtündérnek a magyar kislány: kedvesen megfenyegetteForrás: Shutterstock

A kommentelők persze imádták a levelet. „Hibátlan! Tömör helyzetértékelés, lényeg kiemelése, határidő szabása, következmények ismertetése, mindez barátságos hangnemben" - írta egyikük. A 24.hu felvette a kapcsolatot Róza édesapjával, aki kérdésükre közölte, azóta megérkezett a Fogtündér.  

"Igen, és bőségesen kompenzálta Rózát, valószínűleg megrettent a pertől" – mondta Zoltán, Róza édesapja, aki azt is elárulta, ügyvéd ismerősük ingyen vállalta volna Róza képviseletét, ugyanis nemrég esett át egy fájdalmas fogfájáson.