Eladják Julie Andrews egykori luxusotthonát

Forrás: NORTHFOTO/© Rokstone / SWNS/Rokstone / Swns -
szauna borospince luxus Julie Andrews Spa otthon jakuzzi fürdő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Mary Poppins, A Muzsika hangja és a Neveletlen hercegnő színésznője egykori londoni otthonát tűzték eladásra mostani tulajdonosai. Most beleshetünk, milyen luxusban élhetett egy világ kedvence az exkluzív környéken.

A londoni Chester Square-en található az a ház, amelyben Juliew Andrews is élt a hetvenes években férjével, Blake Edwards-cal. Az elképesztő házban van egy külön konditerem, minden igényt kielégítő spa és borospince is. Az exkluzív berendezés pedig eleganciát és nyugalmat sugároz.

Letisztult színek és elegancia Forrás: NORTHFOTO/© Rokstone / SWNS/Rokstone / Swns

A hely egyébként Westminster hercegénk ősi otthonáról kapta nevét és nem kevés híresség lakta már. Olyanok jegyezték itt címüket mint Roman Abramovich, Margaret Thatcher, Nigella Lawson és Mick Jagger.

Az exkluzív környéken sok híres ember élt már Forrás: NORTHFOTO/© Rokstone / SWNS/Rokstone / Swns

A házat nem kevesebb mint 24 millió fontért, azaz több mint 8 milliárd forintba kerül.

Ebben a spa-ban bárki megmártózna Forrás: NORTHFOTO/© Rokstone / SWNS/Rokstone / Swns

Nemcsak borospince, hanem konditerem is tartozik a házhoz Forrás: NORTHFOTO/© Rokstone / SWNS/Rokstone / Swns

Támadnak a poloskák – Így űzd ki őket a lakásból!http://www.life.hu/otthon/20180424-tamadnak-a-poloskak-igy-uzd-ki-oket-a-lakasbol-tippek-otletek.htmlTámadnak a poloskák! Igen, ismét megjelentek ezek a zöld és barna rémek, akik túl hangosak és túl nagyok ahhoz, hogy elnézőek legyünk velük szemben. Tavaly rengeteget szenvedtünk a poloskáktól, ezért minden létező riasztó és irtó módszert kipróbáltam. Így, most első kézből tudhatod meg, hogy melyik, miként válik be a valóságban. OtthonOrigoBuja növényzet, rókák és flamingók: dobd fel az otthonodat tapétávalhttp://www.life.hu/otthon/20180424-dobd-fel-az-otthonodat-tapetaval-viragmintak-rokak-flamingol.htmlNem tudod, hogy mivel dobhatnád fel a lakásodat? Unod a fehér falakat? A festék helyett válaszd inkább a tapétát. Olyan elképesztően gyönyörű dizájnok vannak piacon, hogy csak akkor nézd meg a galériánkat, ha van időd a hétvégén tapétázni. OtthonOrigoNagy-Britannia legnagyobb faháza egy 250 éves tölgyfa köré épülthttp://www.life.hu/otthon/20180424-nagybritannia-legnagyobb-fahaza-egy-250-eves-tolgyfa-kore-epult.htmlDevon megye egyik 250 éves tölgyfája köré épült az a faház, amelyet Nagy-Britannia legnagyobbjaként tartanak számon. Egy négytagú család kényelmesen elfér benne, kandallóval fűthető, a fürdőszobája pedig álomszerű. Otthon--Gázfőzőlapokat hív vissza az IKEA szén-monoxid kibocsátás miatthttp://www.life.hu/otthon/20180424-gazfozolapokat-hiv-vissza-az-ikea-szenmonoxid-kibocsatas-miatt.htmlNyugta nélkül is kérhetik az ingyenest szervizt azok, akik 2018. január 1. előtt vásároltak ELDSLAGA gázfőzőlapot az IKEA-ban, hiszen emberi mulasztás miatt a nagyteljesítményű égő szén-monoxid kibocsátása meghaladja az EU-s szabályozásban megállapított mértéket. OtthonOrigoSegítünk a számodra legmegfelelőbb tető kiválasztásábanhttp://www.life.hu/otthon/20180422-segitunk-a-szamodra-legmegfelelobb-teto-kivalasztasaban-nyeregteto-satorteto.htmlA tető a ház koronája. Az, hogy mennyire egyszerű vagy épp exkluzív, csak tőled függ. Házépítésnél, házfelújításnál, de még házvételnél sem mindegy, hogy milyen a tető szerkezete. Mindnek meg van persze a maga előnye, de épp úgy a hátránya is. Tudj meg mindent az itthon népszerű tetőtípusokról! OtthonOrigoÍgy fest Kulcsár Edina és Csuti új, épülő otthonahttp://www.life.hu/otthon/20180423-igy-fest-kulcsar-edina-es-csuti-uj-epulo-otthona.htmlMég csak néhány fal mutatja, hogy hamarosan Kulcsár Edina és párja, Csuti új otthonba költöznek. Úgy tűnik, kisfiának is lesz saját szobája, aminek a szépségkirálynő nagyon örül. Otthon--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.