Szabó Zsófi hamar dolgozni kezdett a szülés után, sok bántó megjegyzést kapott

anyaság Szabó Zsófi szülés megjegyzés rosszindulat munka
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A kis Mendelt decemberben hozta világra Szabó Zsófi, nem sokkal pedig a szülés után visszament dolgozni. Igaz, hogy csak heti 1 napot vállalt, mégis rengeteg támadást kapott. Egy ponton már rossz anyának érezte magát. 

A Feel Soul Goodnak adott interjújában Szabó Zsófi beszélt arról, hogyan élte meg a rosszalló megjegyzéseket azzal kapcsolatban, hogy a kis Mendel születése után nem sokkal visszament dolgozni.

Igaz, hogy csak heti 1 napot vállalt, és akkor is sokszor magával viszi kisfiát. Az interjúban elárulta, már nem önmagáért tűz ki célokat, hanem családjával együtt.

Szabó Zsófi rossz anyának érezte magát Forrás: Szabó Zsófi / Facebook

"Amikor először mentem vissza heti egy alkalommal dolgozni, egy-egy tévéfelvételre, műsorvezetésre, kaptam hideget-meleget. Hogy rossz anya vagyok, miért hagyom otthon a gyereket, satöbbi. És volt olyan, hogy ezeket annyira a szívemre vettem, hogy elsírtam magam: én tényleg rossz anya lennék? Ma már tudom, hogy nem vagyok az. Szóval most a családé és a kisfiamé a főszerep" - mondta Szabó Zsófi a Feel Soul Goodnak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.