Otthagyta Londont, és sámán férjével a dzsungelbe költözött ez a brit nő

sámán Ecuador otthon dzsungel London költözés indián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mari Muench egy ecuadori utazás alatt ismerkedett meg sámán férjével, aki később Londonba is költözött vele. Úgy dötöttek, nem kérnek többé a nagyvárosi életből, ezért beköltöztek a dzsungelbe, ahol mindössze 26-an élnek rajtuk kívül. 

Ecuadorban ismerkedett meg egymással Mari Muench és Kurikindi még 2010-ben. Muench épp nyaralt, a férfi pedig közössége sámánja volt. Szinte azonnal egymásba szerettek, Kurikindi pedig azt is elárulta, hosszú évekkel korábban már egy vízióban is látta a nőt, amikor pedig végre találkoztak, azonnal tudta, hogy ő az - írja a Dailymail.

A dzsungelben össze is házasodtak, a férfi pedig Londoban utazott szerelmével. Nem tudta megszokni a nagyvárosi életet, de Marinak is elege lett a gokart cége vezetésével járó stresszből. Úgy döntöttek, visszaköltöznek a világ egyik legérintetlenebb részére, ott nevelik majd fel 5 éves kislányukat.

Kunyhójukat maga Kurikindi építette fel.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.